2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چرا انتخابش کردی ؟

شما قبل ازدواج از مساعل داخل زندگی با طرف حبر داشتی؟؟؟؟ میدونستی قرارع با کفش بیاد بره دستشویی؟؟ میدونستی قراره هردیقه به مادرت فحش بده بعد بگه تو نباید چیزی بگی چون مامان من مرده مال ت زندس!! بعد خواهرای عفریطش هم همکاری کنن

ادم خبر داره از قبل اینارو؟؟؟؟

روز اول ی زبونی میریختن چ میدنستم اینجوریه

بعدی مدت فهمیدم خونپادش اتقد در پیتی هستن خواهراش۵تان کم کم یدونش ی بار طلاق گرفته الباقی زن سوم زن دوم. سه بار طلاق

خداشاهده فک نکنی دروغ میگم ب قران

هرکی ی جا ی بچه انداخته رفته خونه باباش و بعد شوهر بعدی بچه بعدی

ی پالتو برام خرید😍سوپرایزم کردروز مادرم برای مامانش گل خریدمنم میخوام ی جا کارتی چرم بدم دستمون تنگ ...

جاکارتی هم خوبه عزیزم،چ هدیه قشنگی خودت دریافت کردی

یغنی با کفش میاد رو فرش

رو سرامیکا کلا عادی راه میره با کفشش بعد رو فرش یکم پاشو کج میگیره ولی باز میخوره دیگ بعد فرشای من کرم روشن

همش سیاهی کفشه

خونه مادرش باغ وحش بوده فقط میزاییده و مینداختن خونه و بچه بعدی

هیچ ب هیچ 

شما قبل ازدواج از مساعل داخل زندگی با طرف حبر داشتی؟؟؟؟ میدونستی قرارع با کفش بیاد بره دستشویی؟؟ مید ...

حق داری،دقیقامنم همینم،ناموس واس خودمو وخانوادم نمیزاره،ولی من عادت نداشتم حتی کوچیکترین کلمه بدی ازدهنم بیزون بیاد،اولش هرچی میگفتم نگو ک منم میگم مردت میلرزه توگور،براش مهم نبود دیگ الان منم میگم