2777
2789
حق داری،دقیقامنم همینم،ناموس واس خودمو وخانوادم نمیزاره،ولی من عادت نداشتم حتی کوچیکترین کلمه بدی از ...

من وقتی میک تحمل میکنم تحمل میکتم بعد از ده بار دیگ تحملم نموم بشه میگم خودتی

بعد دعوا بزرگترمبشه انگار مادر عن اون از مامان من خونش غلیط تره عفریطه همینکه با سرطان مرد یعنی تاوان عروسای دیگرو پس دادا ببین داداشاش برا ختم مادرشون نیومدن باورت میشه!!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وقتی میک تحمل میکنم تحمل میکتم بعد از ده بار دیگ تحملم نموم بشه میگم خودتیبعد دعوا بزرگترمبشه انگ ...

من ک بدی ازمادرش ندیدم ولی پسرش دنیامو جهنم کرده،گفتم اگرچیزی هم ازدهن من بره براش بخاطرتوعه،گناهش تورو میگیره،چون مادرمن زندست باید بهش هرچیزی بگه 

اون خانومو نمی‌دونم، ولی مادری که باعث اختلاف و دعوا تو زندگی پسرش بشه مادری که فقط و فقط بفکر خودش ...

مال من قسمت نشد خودش کاری کنه تا رفتم سرطان گرفته بود و گور ب گور شد ولی دخترای عفریطش میخاستن کارشو جبران کتت که همون اول دمشون بریدم

ببین انقدر بد بودن که داداشای دیگ کلا قهرن و من اصلا ندیدمشون بعد حتی فوت مادرشون نیومدن!!!!خیلی خانوادت ذرپیتی هستند خیلی

فامیلشون میگفت این تاوان عروس بزرگه رو پس داده چون خیلی اذیت میکرده طرفو و پسراش دیگ رفتن هیچکدوم نیومدن

فعلا شوهرمم ب جمع قهر کرده ها پیوسته و پیش خاهرا و پدرشون نمیره و کلا قهرن ولی تربییییتش هنوز هست ی ادمیه ک بابد از اول تربیت بشه  لعتت بهش بااین بچه تربیت کردنش واقعا روزی صدبار فحش قبرش میدم جون لایقشه

عزیزم خیلی خوب کاری کردی چیکار داری اینا رو میپرسی خودتو ناراحت نکن انشالله تا شب کادوتو میگیری

ناراحت نیستم چون درهیچ مناسبتی هیچی نگرفتم حتی تبریک وازهمچین شوهری هیچ توقعی ندارم,دوست داشتم بدونم وضعیت بقیه چطوره،من خوشحال میشم بقیه هدیه بگیرن

همین ک پسرشو اینطور تربیت کرده یعنی بدیخانواده خیلی مهمه

حالاتوهم هرچی دلت خاست به خودش بگو ولی مامانش رو بیخیال شو،من وقتی خودش فوش میده میگم مامان خودته اونم باعذاب وژدان،بجامامانش پدرشو فوش بده😁اون زندست حداقل گناهی ب گردنت نمیفته اونم توتربیتش شریک بوده

مال من قسمت نشد خودش کاری کنه تا رفتم سرطان گرفته بود و گور ب گور شد ولی دخترای عفریطش میخاستن کارشو ...

خدا لعنتشون کنه ، من تا الان هرچی سرم آوردن اصلا بی احترامی نکردم امسال اولین باره که تو روشون وایسادم شوهرم هرچی فحش داد گفتم خودتی مادرمو گفت مادرشو گفتم خواهرمو گفت خواهرشو گفتم برای اولین بار