2777
2789
بنظرت چون زنجیر داره مجلسی نیس

نه خیلی قشنگه

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
نه مادرشوهرم آورده

قشنگه. دستش درد نکنه.مادرشوهرای ما تفم کف دستمون نمیندازن. تازه مادر شوهر ب ظاهر خوب مارموز من دزدکی ب شوهرم زنگ میزنه میگه چیزی برا زنت نخر ولی خیلی وقته دستش برام رو شده.وای چه دل پری داشتم من یه صفحه نوشتم😂😂😂

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگه. دستش درد نکنه.مادرشوهرای ما تفم کف دستمون نمیندازن. تازه مادر شوهر ب ظاهر خوب مارموز من دزدکی ...

الهی بگردممممم عزیزم😅😅😅😅 فداسرت 💕✨ 

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
قشنگه. دستش درد نکنه.مادرشوهرای ما تفم کف دستمون نمیندازن. تازه مادر شوهر ب ظاهر خوب مارموز من دزدکی ...

وااای منم دقیقا همینو میگه 

میگه پول نده بره خرید واسه خونه پولارو پس‌انداز میکنه الکی میگه خرید کردم😂😂

وااای منم دقیقا همینو میگه میگه پول نده بره خرید واسه خونه پولارو پس‌انداز میکنه الکی میگه خرید کردم ...

😂😂😂😂مادرشوهر من همه فک میکنن فرشته ست تو روی خودمم خوبه ولی خیلی قشنگ مث قورباغه زیرآبی میره فک میکنه منم نمیفهمم دزدکی ب شوهرم میگه زنت بیچارت کرده با این همه خرید لاکچری😂حالا خریدای من همش معمولیه ولی از بس خسیسه واسه اون لاکچری محسوب میشه 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
😂😂😂😂مادرشوهر من همه فک میکنن فرشته ست تو روی خودمم خوبه ولی خیلی قشنگ مث قورباغه زیرآبی میره فک ...

مادرشوهر من هرجا بشینه اولین حرفش اینه ک عروس بزرگم هرچی دارن و ندارن میخورن و میپوشن 

چرا اینطوری میگه چون هر وقت میپرسه چقد پس انداز دارین چون نمیخاییم بفهمه میگیم از خرجمون اضافه نمیاریم ک پس انداز کنیم