2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا چند وقته از قیافه شوهرم وحشت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شبا همه رو اینجوری میدم حتی خودمو

فکر کنم توهم تاریکیه😑

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

استارتر کتاب بیماری‌های ناشی از شیطان نوشته ی مجتبی خوانساری رو دانلود کن بخون توش یه آیه هایی از قرآن هست که باید روی آب بخونی فوت کنی خودت و شوهرت از اون آب بخورین توی چای و غذا هم باید بریزی و سوره ی بقره با صدای متوسط شب تا صبح صوتش باید پخش بشه