2777
2789
عنوان

اگر جای من بودید چیکار میکردید

80 بازدید | 9 پست

اگر جای من بودید چ واکنشی داشتید ؟

4روزه دارم گریه میکنم سر اینکه شوهرم پیش دیابت گرفته ...حتی اقا نمیپرسه چته یه دلداری نمیده انگار ن انگار سر حودش ناراحتم .بحث کردیم دعوامون شد. .الان میگه تو کلا نگران من نباش خودم از پس خودم برمیام کلا انگار فقط دوس داره هم خونه باشیم هیچ کدوم ب کار هم کار نداشته باشیم .2شب تو اتاق تنها میخوابم میفهمه گریه میکنم حتی یه سر ب من حامله نمیزنه ...اگر جای من بودید دیگ بیخیال این زندگی میشدید و خیلی سرد فقط زیر یه سقف باهاش زندگی میکردید هیچ کاریش نداشتید .یا از خیر این قضیه میگذشتید و مثل سابق ادامه میدادید

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بودیم از سر این قضیه ازمایش و اینکه فهمیدم مستعد دیابته دعوا شد و اینا پیش اومد

اشکال نداره گاهی بحرانای اینجوری پیش میاد🥲دیابتم جای نگرانی خیلی نداره فقط باید رعایت کنه زیاد 

اشکال نداره گاهی بحرانای اینجوری پیش میاد🥲دیابتم جای نگرانی خیلی نداره فقط باید رعایت کنه زیاد

مثللا کل شب یلدا تنها بودم تو اتاق امروز تنهام مثلا اولین روز مادرمه اینقد دلم شکست ازش ک نگم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون دیابت داره تو خودتو چس کردی😐

کاش یکم مهربون تر حرف میزدی ....من پدرم از بچگی دیابت داش و کل زندگی من یا تو بیمارستان و خطر قطع پاش گذشت یا کوری چشمش ...حالا ناراحت از اینم بچمم چیزای ک من تجزبه کردم و تجزبه کنه همین ...چس نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40