2777
2789
عنوان

هرکی مهاجرت میکنه در حق پدر مادرش ظلم کرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 53 پست
خدا حفظتون کنه هر جا که هستید مطمئنم بچه هاتون به وجود شما افتخار میکنن:)امیدوارم منم مادری بشم مثل ...

بچه ها ک هیچوقت راضی نیستن از پدر مادر و همیشه میگن یا کمبودی بوده ولی بهرحال ادم پیش خودش وجدانش راحته

فداتشم

تورو سننه؟

یه کلیپ دیدمآقاهه ساعت خروج بچه ش رو ساعت گذاشته بودکم کم همه محل همین طور پراز ساعت قلبم گرفت

درک میکنم من خودم اینجور کلیپا رو میبینم دلم میگیره نمیگم ادم نباید حواسش به پدر مادرش باشه

باید بهشون محبت کنه زنگ بزنه بهشون سر بزنه بهشون

ولی نباید جلو پیشرفتشون گرفته بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم حرفت قوت قلبم شد🥲♥️

ببین احترام به پدر و مادر واجبه 

ولی اینکه بخاطر اونا زندگیتو تغییر بدی ، در نهایت قرار نیست لوح افتخار کسب کنی

دو روز دیگه میبینی جوونیت رفته و تو موندی و کلی آرزو که بخاطر توقع خانوادت کشته شده 

همه ما یکبار زندگی میکنیم

مهاجرت هم گناه کبیره نیست حق هر فرد

سلامت و موفق باشی عزیزم با هر تصمیمی که گرفتید❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

ببخشید همه شماهایی که آرزوی مهاجرت دارین راه روش رفتن براتون مهیاس؟ آخه به نظرم رفتن با پول فراوان م ...

من از طریق تحصیلات میخوام اقدام کنم

دیگه نمیدونم خدا چی بخواد تا اونموقع باید پول هم جور کنم چون قصد مهاجرتم برا الان نیست و تا چند سال دیگه خدا میدونه چی پیش میاد