2777
2789
عنوان

هرکی مهاجرت میکنه در حق پدر مادرش ظلم کرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 53 پست
خیلیییی به ارزش مادر و پدر تاکید دارن خانواده منمنم آدم بی آزاریم هیچوقت بی احترامی نکردم بهشون ولی ...

حس گناه میدن کنارشون بمونی

یادت باشه تو هیچ چیز بهشون بدهکار نیستی

فقط باید قدردان زحمات شون باشی همیشه 

من بیرون دوتا خانم سن بالا دیدم دختر یکیشون رفته بود خیلی ناراحت بود غصه میخورد با اون خانم درموردشون صحبت میکرد

میکفت از اون ور دنیا زنگ میزنه چی لازم دارین براتون بفرستم درصورتی من خودش رو لازم دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرمادرا بچه میارن ک پیر شن عصای دستشون باشه؟نه

من خودم مادرم هیچ توقعی هم از بچم ندارم

پیر شدمم نمیخوام عصای دستم باشه چ گناهی کرده ک بیاد منو جمع کنه تو پیریم یا کنارم باشه ک فقط تنها نباشم

من همین ک ببینم خوشحال و موفقه بسه واسم

من اون موجود ک بدنیا اوردم ب خواست خودم

قرار نیس نوکر کلفتش کنم یا انتظاری ازش داشته باشم

خودم از الان با همسرم تو فکر اینیم اینارو بفرستیم چندسال دیگ برن از ایران

تورو سننه؟

یکی از دلایلی که دوست ندارم بچه داشته باشم همینه که مبادا خواسته یا ناخواسته اینجوری بهش حس بدهکار ب ...

منم دقیقاااااا همین نظرو دارم همیشه میگم خدایا اگه قراره مادر خوبی نشم و این ذهنیتارو داشته باشم نازا باشم بهتره

من خودم همچین کاری نمیکنم ولی بچم بخواد جلوشو نمی‌گیرم هرچند خیلی ناراحت میشم....

حالا بچه هم ندارما فرضا گفتم😅🤕

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
بگو خوب اونهایی که مهاجرت میکنند بعد از سه چهار سال کار ویزای پدر و مادر رو هم انجام میدن در سال سه ...

اونا اصلا دوست ندارم از اینجا برن

دوست دارن تو ایران بمونن چون چند ساله اینجا زندگی کردن

یک متنی خوندم از قران فک کنم

که خداوند به کسانی که موندن در سرزمین ظلم به اجبار و مهاجرت نکردن در اون دنیا میپرسه چرا به زمینی دیگر که از ان من بود مهاجرت نکردید؟

میخوام بگم

این واژه گناهکار پوچ و خودساختس

برای عذاب وجدان به شما

وگرنه شما انسان ازادی هستی و زمین خداوند اسمانی براتون گشودس

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

من بیرون دوتا خانم سن بالا دیدم دختر یکیشون رفته بود خیلی ناراحت بود غصه میخورد با اون خانم درموردشو ...

چی بگم..اگه میتونست مادرشو با خودش میبرد

به هر حال بچشم دوست داره اونجا بمونه

پدرمادرا بچه میارن ک پیر شن عصای دستشون باشه؟نهمن خودم مادرم هیچ توقعی هم از بچم ندارمپیر شدمم نمیخو ...

خدا حفظتون کنه هر جا که هستید مطمئنم بچه هاتون به وجود شما افتخار میکنن:)

امیدوارم منم مادری بشم مثل شما