2777
2789

چی میشه که هر چی می‌خواسته باشم رو بهم بده،چی میشه که زندگیم اونجوری باشه که خودم می‌خواسته باشم.

دیشب خیلی باهاش دردودل کردم آخرش هم گفتم دیگه چیزی ازت نمی‌خوام هر چی دوست داشتی بده.

ولی هنوز ته دلم میخواد که اون چیزی اتفاق بیفته من می‌خوام و همون چیز هم به صلاحم باشه

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه مصلحتت نباشه چی 

منم چند سال پیش به خاسته از خدا داشتم و چون بهش نمیرسیدم گریه میکردم ،، اللن میفهمم مصلحتم نبوده و اگه اون اتفاق میفتاد شاید امروز شرایط دیگری  داشتم 

پس صبور باش عزیزم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
یعنی الان خواسته های ما عین تیغه؟ 😐

وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئاً و هُوَ شَرٌّ لَکُم):

1 ) 

و شاید چیزی را خوش ندارید و [درحالی که] آن برای شما خوب است و شاید چیزی را دوست بدارید و [حال آنکه] برای شما بد است! 

اینی که شما می گین نیاز به غول چراغ جادو داره

😄😄

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه ی ساله از مامانش میخواد بهش ی تیغ بده و میگه کاری کن برام خطر نداشته باشه ،خدا آگاه است و شما نم ...

درسته ولی خیلی سخته برام 

غول چراغ جادو که نیس😔

ولی من فقط یه خسته ازش دارم

ولی من فقط یه خسته ازش دارم

خواسته 

درسته ولی خیلی سخته برام

می‌دونم ،اصلا شرط رشد و بندگی همین رضایت دادن به خواست خداست 

در زمانی که داشتن دختر بالاترین ننگ بود و مایه بی آبرویی و خجالت خداوند حضرت زهرا سلام الله علیها رو به پیامبر بخشید ولی از وجود مطهر حضرت زهرا چه نسل پاک و بزرگواری به دنیا اومد که زنده نگهدارنده نام پاک پیامبر شد و مایه خیر و برکت عظیم 

اگه مصلحتت نباشه چی منم چند سال پیش به خاسته از خدا داشتم و چون بهش نمیرسیدم گریه میکردم ،، اللن میف ...

هستم چند ساله صبر کردم.

الانم صبر میکنم تا موقعی که بفهمم یا به صلاحم بوده یا خودم باید یه حرکتی میزدم