2777
2789
عنوان

بیاین عکس لباس های پنجاهذتومنی ک خریدم رو می‌خوام بزارم بگید قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نظر خواست من به شخصه عادت ندارم دلخوش کسی کنم وقتی بهش بگیم خوب نیست شاید یاد بگیره پولش حروم ...

درسته. کاش با کهنه های خودش سر میکرد یکم هم جمع میکرد یه لباس خوب میخرید برا خودش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آره حیف پول که داده بها اینا همون دویست سیصد یک شومیز نو می‌خرید یا یک تیشرت شلوار ارزون تر برنس ویژ ...

عزیزم کدوم شهره؟ پیج داره؟

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
عزیزم نظر خواست من به شخصه عادت ندارم دلخوش کسی کنم وقتی بهش بگیم خوب نیست شاید یاد بگیره پولش حروم ...

دقیقا 

منظورم شما نبود اونایی ک های گفتن کهنه است .البته منم ب نظرم زیاده روی کرده چنددددتا چ خبره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

چندسالته

مناسب سن چهل به بالاست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مبارک باشه عزیزم .به دلخوشی بپوشید .من مثلا  لباس مارک که الان از مزون  لندن برام فرستاده باشن هم تو سایت نظر سنجی نمی‌ذارم اینجا هرچی بذاری چون سلیقه ها متفاوته ضد حال میخوری 😁