2777
2789

ان شاالله خیره ..خب ببین بعضی چیزا رو باید ببینی چطوری بودن مثلا بعضی وقتا اگ در حال خوندن بودی یا بهت میگفتن اینو بخون شاید راه حاجت رواییت باشع

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من معشوقمو از دست دادم

بعد بخاطرش تا پای مرگ رفتم

تازه داشتم خدا اماما رومیشناختم

بعد ی روز ک فقط داداشم خونه بود تب لرز شدید کردم

حوری ک توان نداشتم ابی ک کنارمه بخورم یا حرفی بزنم همش حس میکردم عزاعیل کنارمه

همش ازخدا میخواستم قبل مرگم بهم فرصت اینو بده ک بتونم عکس سعیدمو ببینم

بعد با هربدبختی بود تونستم خودمو بنذارم زمین ب زور ی حالتی شبیه سجده بگیرم بعدش انگار دیگ قدرتی نداشتم بعد خانوادم اومدن شدید ازحالم ترسیدن چندتا پتو روم انداختن بازم سردم بود از مامانم خواستم بجام سجده بره 

انگار فکرکنم گفتم ازخدا بخواد سعیدموبرگردونه

بعد یهو ی قسمت از معنی سوره ضحی اومد تو ذهنم

بعد یکم خانوادم بردنم حیاط تاخواستیم اماده شم بریم دکتر

حالم نسبتا بهتزشد نرفتم فردا رفتم گوگل سرچ‌کردم خدا ترو رهانکرده و موردخشم قرار نداده فهمیدم معنی یکی از سوره های ضحی هست بعد فهمیدم این سوره چلشو بگیری برا برگشت معشوق عالیه چلشوگرفتم معشوقم برگشت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم چشم الهی ک حاجت روابشس

مرسی عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من معشوقمو از دست دادمبعد بخاطرش تا پای مرگ رفتمتازه داشتم خدا اماما رومیشناختمبعد ی روز ک فقط داداش ...

هرروز یع سوره ضحی؟