2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم منو نخواد و طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 28 پست
شمارشو بده مخشو بزنم اسکرین شات بدم

با اسی کار ندارم .کلی میگم چقد ب همه خوشبینی نمیترسی تله باشه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اسی کار ندارم .کلی میگم چقد ب همه خوشبینی نمیترسی تله باشه

با یه آیدی تلگرام نمیتونن کاری باهام بکنند که حواسم هست بار اولم نیست دوست پسر همه دوستام رو من امتحان کردم خیلی‌هاشون رد شدن

با یه آیدی تلگرام نمیتونن کاری باهام بکنند که حواسم هست بار اولم نیست دوست پسر همه دوستام رو من امتح ...

خود دانی عزیز..بله اکثرا نرهستن. تا مرد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
اخه تلفنی پا نمیده خودم امتحانش کردم😭

مگه میتونه به من پا نده؟😂😂

تعریف از خودم نمیکنم ولی صدام خیلی جذابه مجری هستم تو رادیو هم فعالیت دارم قیافم هم بد نیست سنمم پایینه قشنگ کیس مناسب در دام انداختن مردان هول😂😂

در کل مرسی از اینکه بی تفاوت رد نشدی و تذکر دادی😘😘مراقب خوبی هات باش💕

ممنونم ..همچنین .

معلومه دختر عاقلی هستی عزیزم ..مواظب گرگ های جامعه باش ک در لباس میشند