2777
2789
عنوان

برای اولین بار با شوهرم دعوای بزن بزن کردیم بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 44 پست

بهش گفتم من نمیتونم تحمل کنم عکسا فیلما همش جلو چشمم هستن چیکار کنم حالم بده 

اومد کلی بغلم کرد کلی قسم خورد کلی قربون صدقمم رفت که هیشکی به گرد پاتم نمی‌رسه و چشمام فقط تورو میبینم و از این حرفهای بچه خر کن 😂 

منم حوصله دعوا نداشتم همینکه پشیمون شده بود برام کافی بود باهاش آشتی کردم و اون روز کلییی خوش گذروندیم بیرون رفتیم شب بعدش من دوباره ناراحت بودم بهش گفتم می‌دونم برا یکسال پیش بوده ولی اون موقع هم من زنت بودم وقتی به این فکر میکنم که تو وقتی من تو زندگیت بودم به بدن یه زن دیگه فکر میکردی حالم بد میشه نمیتونم فراموشش کنم خلاصه گفت بخدا من هیچکدوم یادم نیست اشتباه کردم غلط کردم برا یکسال پیشه بهم گفت الان چیکار کنم برات حالت خوب شه 

منم گفتم همینکه نگاه نکنی دیگه برام کافیه خلاصه تموم شد و شب بعدشم برام کباب درست کرد و کلی خاطره ساختیم 

تازه کلی خندیدیم از عصبانیت و بزن بزنمون 😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ب اون شوری شور ن ب این بی نمکی باید یه مدت سر سنگین میبودی ن ک زود وا میدادی 

میخواستی زود آشتی کنی. دعوا نمیکردی بعدشم صحبت میکردی باهاش به جا این گنگ بازیا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه ب اون شوری شور ن ب این بی نمکی باید یه مدت سر سنگین میبودی ن ک زود وا میدادی میخواستی زود آشتی کن ...

اخه وقت زیادی نداشتم چون باید دوباره برمیگشتم دانشگاه دلم نمی‌خواست اون روزم هم تموم شه 

بعد من کلا همینکه ببینم طرف پشیمونم کافیه برام اگه وقت داشتم قطعا بیشتر سر سنگین می‌بودم باهاش🥲

اخه وقت زیادی نداشتم چون باید دوباره برمیگشتم دانشگاه دلم نمی‌خواست اون روزم هم تموم شه بعد من کلا ه ...

باید سر سنگین میشدی براش از الان منتظر باش چیزای بدتری پیش بیاد بعد بگه پشیمونم توقع داشته باشه ببخشیش تازه اگه نبخشیش تو مقصر میشی و اون برات میره تو قیافه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بنظدم کار خوبی کردی زود اشتی کردیزندگی این چیزا رو داره همینکه الان فقط به تو فکر میکنه خیلی خوبه

مرسی پیامت دلمو گرم کرد 

اره حداقلش اگه یذره وجدان داشته باشه تا اونجایی که بتونه سمت این چیزا نمیره و همین بزام کافیه 

البته خودش قسم میخوره برا بیشتر از یکسال پیش بودن اینا

باید سر سنگین میشدی براش از الان منتظر باش چیزای بدتری پیش بیاد بعد بگه پشیمونم توقع داشته باشه ببخش ...

امیدوارم اینطور نشه 

نه باهاش خط و نشون کشیدم 

بهش گفتم من همچنان اون تصاویر تو ذهنم هست و فقط باگذشت زمان کمرنگ میشه 

ازش خواستم کاری نکنه زندگیمون بهم بخوره حسمون به هم از بین بره 

بهم قول داد 

حسم میگه دیگه سمتشون نمیره اگه خدا بخواد

من همیشه با حسم جلو میرم خیلی قبول دارم هر جا هر حسی کنم همون میشه

مرسی پیامت دلمو گرم کرد اره حداقلش اگه یذره وجدان داشته باشه تا اونجایی که بتونه سمت این چیزا نمیره ...

♥️♥️♥️

بنظرم کلا زندگی کوتاه تر از ایناست که به کام خودمون تلخش کنیم 

درسته همسرتون کار درستی نکرده ولی خ ب الان پشیمونه و گفته دیگه سمتش نمیره چرا باید با قهر طولانی مدت هم خودتو هم اون بنده خدا رو اذیت کنی

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "