2777
2789
عنوان

برای اولین بار با شوهرم دعوای بزن بزن کردیم بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 44 پست

بعد گوشیشو پرت کردم سمتش ولی خب خیلی عصبی بودم 

بعدش که دعوامون تموم شد فهمیدم با ناخونام دستشو خیلی زخم کردم اونم بازومو کبود کرده بود

جالب اینجا بود خونه ی خودمون هم نبودیم 😑😂

تو راه برگشت تو ماشین شروع کردم به داد کشیدن با گریه هررر چی از دهنم در اومد بهش گفتم اونم عصبی شد زد تو گوشم جوری که گوشوارک در اومد 

منم محکم زدمش دوباره 

خلاصه اینجا دیگه جفتمون ساکت شدیم 

بعد یک دقیقه پشیمون شد اومد بغلم کنه بازم هر چی خواستم بهش گفتم اونم معذرت خواهی میکرد هی

بعد گوشیشو پرت کردم سمتش ولی خب خیلی عصبی بودم بعدش که دعوامون تموم شد فهمیدم با ناخونام دستشو خیلی ...

خونه کی دعوا کردی پیش بقیه؟؟! بعدم چرا اینجوری یکم آرومتر هم می‌شدا اینکارا چیه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بمونین عکس دستش که زخمی کردم هم گرفتم میذارم😂حقش بود 

بعد دعوا بهم می‌گفت زورتم زیاده ها😂 

دیگه خلاصه کلی قربون صدقمم رفت کلی قسم خورد که بخدا اینا برا بیشتر از یکسال پیشه من دیگه اصلا سمت این چیزا نرفتم و زشته و این چیزا 

منم با اینکه هنوز ناراحت بودم ولی آشتی کردیم با هم قرار شد ظهر برام پیتزا درست کنه

بعد گوشیشو پرت کردم سمتش ولی خب خیلی عصبی بودم بعدش که دعوامون تموم شد فهمیدم با ناخونام دستشو خیلی ...

فداتشم حالا نمیشد خونه مردم دعوا نکنین؟

ولی خوب ترسوندیشا کلک🤭🤭🤭

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

موقعی که رفت از فروشگاه مواد پیتزا رو بخره گوشیشو نبرد منم باز رفتم تو گوشیش حافظه مخفی تلگرامشو نگاه کردم 

دیدم واااای چقدر فیلمممم....

باز عصبی شدم تا اومد تو ماشین نشونش دادم گفتم اینا چیه؟گوشیشو پرت کردم براش و باز قهر کردم

خونه کی دعوا کردی پیش بقیه؟؟! بعدم چرا اینجوری یکم آرومتر هم می‌شدا اینکارا چیه

خونه مادر بزرگش 

کسی متوجه نشد 

با اینکه تو یه اتاق بودیم اوناخواب بودن یه گوشه اتاق ما هم هیچ صدایی نمیدادیم در سکوت کامل همو ناکار کردیم😂

فداتشم حالا نمیشد خونه مردم دعوا نکنین؟ولی خوب ترسوندیشا کلک🤭🤭🤭

نه خون به مغزم نرسید اینارو دیدم 

آخه خیلییی ادعاش میشد که نمی‌بینه 

می‌گفت زشته کسی که متاهل هست این چیزا رو ببینه