2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها وقتی عروس دار میشن انقدر بدجنس میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
منم همینم پدرم شب یلدا به عروس هاش طلا داد با اینکه همشون سال هاست عروسمون هستند ، بعد پدرشوهر من ...

من  هییییچ مناسبتی برام کاری نکردن شما بگو یه جعبه شیرینی دست بگیرن برای من بیارن اصلا و ابدا فقط روز خواستگاری که اومدن یه جعبه شیرینی و یه دسته گل اوردن دیگه تو دوران عقدم هیچی هیچی هیچی باورت میشه؟ 

آخه ما رسم داریم وقتی دختر عقده مناسبتا براش کادو میارن ابروم رو بردن جلو خانوادم هیچ کار برام نکردن آخرم بدون عروسی اومدم سر زندگیم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

بعضی از خانواده ها اینطورن که هیچوقت عروس جزو خودشون نمیدونن

یعنی بزرگترین فداکاری ها هم واسشون بکنی  بازهم دختر و دامادشون گل سرسبدشون هستن

برای همین که پسر و عروس دلسرد میشن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از خانواده ها اینطورن که هیچوقت عروس جزو خودشون نمیدوننیعنی بزرگترین فداکاری ها هم واسشون بکنی ...

دقیقا همینطوره 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
برای اینکه زیاد دیدم حتی دخترهای فامیل خودمون حتی دوستان صمیمیمو میبینم مقصر همیشه عروس بوده همیشه م ...

من خودم رو میگم 

داستانی پیش اومده ک یکی از بزرگ های خانواده همسرم رو رفته بودند پیشش صحبت ، وقتی ما صحبت کردیم و مادر همسرم ، حق رو به من دادند ، چون خانواده همسرم از اول پله رو بد گزاشتند و با دشمنی 

من تا حدی حق ب حرف شما میدم ، هم عروس هم مادرشوهر هر دو انسان هستند و هر دو میتوانند اشتباه کنند اما من تا جایی ک دیدم وقتی خانواده ای مخالف یه ازدواج باشند همه کار میکنند تا اون عررو س رو خون ب جیگر کنند 

من هییییچ مناسبتی برام کاری نکردن شما بگو یه جعبه شیرینی دست بگیرن برای من بیارن اصلا و ابدا فقط رو ...

همسرت هم نکرد کاری برات ؟ اره باورم میشه خانواده همسر من هستند 😂 دقیقا همین هستند