2777
2789
من بودم از این گول گوش های بچه در حد ۳ میلیون هستن نیم گرمی هستن

ما چون فامیل نزدیک هستیم باید هدیمون سنگین تر باشه نسبت به فامیل. مامانم میگه براش یه النگو میخرم ولی برا زن داداشم نمیدونیم چی بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا بچه یه النگو می‌خریم اما برا خودش باید جدا یه هدیه بخریم خیلی دل نازکه قهر میکنه

آخی شما چقدر خانواده شوهر مهربونی هستید.

براش اگه دوست داره ساعت هوشمند بگیرید . شیائومی قیمتای مناسبی داره.

یا مثلا یه بارونی شیک .

یه انگشتر برای خودش بگیرد نیاز نیست برای بچه چیزی بخرید

بچش دختره فامیل های نزدیک براش طلا میخرن زشته ما نخریم. ولی برا خودش یه چیز سبک تر چون قبلا مامانم سر زایمان اول یه دستبند شیک و سنگین براش خرید 

چقدر رسم ها فرق میکنه ! طرف ما فقط برای بچه یه هدیه میبرن نهایتا برن خونه طرف یه جعبه شیرینی بزرگ یا ...

ما هم همین طور همه جا همینه . نهایتا شوهر برا خانمش  که زایمان کرده کادو میخره ندیده بودم خانواده شوهر اینقدر مهربون و فهمیده باشن.خدا حفظشون کنه.

آخی شما چقدر خانواده شوهر مهربونی هستید.براش اگه دوست داره ساعت هوشمند بگیرید . شیائومی قیمتای مناسب ...

ممنون گلم لطف داری. خیلی سخت پسنده سر لباس و اینا ولی طلا هر چی باشه نمیشه ایراد گرفت به نظرتون یه پلاک خالی زشت نیست؟ بدون زنجیر

ما هم همین طور همه جا همینه . نهایتا شوهر برا خانمش که زایمان کرده کادو میخره ندیده بودم خانواده شو ...

ربطی به مهربون فهمیده بودنشون نداره 

داره میگه نخریم قهر میکنه ! 

یعنی به اجبار دارن انجام میدن 

شما اهل کجایی که رسم تون مثل ماست؟ 

ما غرب ایران هستیم

چقدر رسم ها فرق میکنه ! طرف ما فقط برای بچه یه هدیه میبرن نهایتا برن خونه طرف یه جعبه شیرینی بزرگ یا ...

اینجا هم اکثرا فقط به بچه هدیه میدن اونم معمولا پول ولی من مادرم میگه خودم بچه آوردم میدونم چقد سخته برا همین میگه دل مادرشم شاد شه بدونه قدر نشناس نیستیم

ما هم همین طور همه جا همینه . نهایتا شوهر برا خانمش که زایمان کرده کادو میخره ندیده بودم خانواده شو ...

ممنون گلم لطف داری. من مادرم سر زایمان برا خواهرام هدیه خریده البته اون زمان طلا خیلی ارزون بود بعدا برا عروس هاشم خرید گفت اینام مثل دختر خودم. اینبار یهو طلا گرون شد واقعا سخته

ربطی به مهربون فهمیده بودنشون نداره داره میگه نخریم قهر میکنه ! یعنی به اجبار دارن انجام میدن ______ ...

نه عزیزم به اجبار نیست فکر کنم اشتباه منظورمو گفتم. مادرم برای بقیه ی عروس ها خریده اگه این بار نخره حتما دلخوری پیش میاد و اگه قهر کنه حق داره