2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 110 پست
اینو با نامزدم مطرح کردنبا داییم حرفی نزدن ک خونه بزنه ب نامماخه پول طلاها یک پنجم خونه هم نمیشه چطو ...

نصفشو بزنه عزیزم چه عیبی داره تو زنی باید بیشتر بهت رسیدگی شه پایه ی زندگیت محکم باشه

الان پسرداییت یه پارچه آقاست فکر میکنی در اینده مشکلی نیس یه بار ک اون روشو ببینی اگ نصف خونه به اسمت باشه میگی شیر مادر بزرگم که به پدرم داد حلالش باشه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

عزیزم حق با بابات هست از ارزش هات کم نکن ینی چی عروسی نمیخوام حداقل به اندازه هزینه عروسی برات طلا ب ...

اره بابامم میگه خودت کوچیک نکن

ولی نامزدم خیلی اذیته هرموقع اومده پیشم حالش گرفته بوده خواسته گریه کنه

همش میگه ینی میشه ماهم مث بقیه خونه زندگیمون درست شه

یه هفته تهران سرکاره سه روز میاد خوزستان اونم یکروزش تو راهه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجاش حقه زور میگه مگه خوده شما قبل ازینکه باشوهرت بری زیر یه سقف کامل مهریتو گرفتی؟یا خوشت میاد یکی ...

نه عزیزم مهریه ک۴۰۰سکه اس اون جداس ک نمیدن

۱۵مثقال طلا رو میگن الان ندن بزارن رو پول خونه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
قیمت طلت احیانا دستت یانه؟!خودتونم برا عروستون انقد شرط میزارید.بقران همین خانواده های مثل شما جونا ...

اره بخدا خودمم راضی ب عروسی نیستم

تو این یکماه نامزدی هردومون حالمون اوکی نیس

من دلم پیش اونه اونم ک حالش مث من

ولی بابام میگه خودتو کوچیک نکن بدون طلا عروسی بخوای بری

همش میگ مگه از سر راه اوردمت

اره بابامم میگه خودت کوچیک نکنولی نامزدم خیلی اذیته هرموقع اومده پیشم حالش گرفته بوده خواسته گریه کن ...

اذیت شدن که اذیت میشه خب تو هم زنشی نصف خونه مگه چیه که به نامت نزنه عشق من یه حرفی میزنه میگه وقتی با یکی ازدواج میکنی تو همه چی شریکه میگه به تنها کسی که نباید خساست به خرج داد زن آدم  هست 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

نه اون ک مهریه اساما۱۵مثقال طلارو قرار بود نصفش الان بده الان میگه بجاش خونه بگیرم

من حتی تو بودم مهریه رو هم حذف میکردم میگفتم جای مهریه و طلا نصف خونه رو بزن 

سکه ک همش الکیه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نه عزیزم مهریه ک۴۰۰سکه اس اون جداس ک نمیدن۱۵مثقال طلا رو میگن الان ندن بزارن رو پول خونه

خدایی  بابات داره زور میگه طلای عروسی ربطی به مهریت نداره  و همچنین به بابات خرید عروسی فقط باید بین عروس و داماد باشه داماد باتوجه به وسع مالیش باید خرید کنه خب یه سرویس بگیر و تمام میدون جنگ نیست که خودت دلت واسه شوهرت نمیسوزه؟

اگه میتونی و موافقت میکنن ، به جای ۴۰۰ تا سکه حق وکالت طلاق با حق توکیل به غیر و سلب حق تجدیدنظر و ف ...

نه ۴0۰طلا ک سرجلشونه

ولی برا بقیه چیزایی ک گفتین مهم نیستن برام فعلا

فقط گیرم همین۱۵مثقاله

۴۰۰سکه اون ک مهریه اس جداس ک کلا کاری بهش نداریممنظورمون۱۵مثقاله میگن نگیریم بجاش بزاریم رو پول خونه ...

خب نمیشه که هم خونه بخره هم عروسی بگیره اگر عروسی میخوای بگیره باید صبر کنی بعدم طلا بعد عروسی چیه؟