2777
2789
عنوان

پانصد تومن برای روز زن کم نیست عایا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین که بهت فکر کرده خوبه عزیزم ما سال اول ازدواج رفتیم خونه مادرش ،خواهرش پرسید روز زن چی گرفتی من کوفتم نگرفته بودم شوهرم برگشت مگه روز زنه؟ روز مادره ... چند سال بعد مادر هم شدم ولی همچنان هیچ سالی هدیه نگرفته

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
برا من جلوم زنگ زد به مامانش و خواهرش ،تبذیک گفت به من نگفت من خیلی دلم شکست و باهاش قهرم،لیاقت یه ت ...

حق داری ، اینم برای مامانش هر بار کادو خریده تبریکم گفته من انتظار داشتم بگه روزت مبارک نه اینکه بگه حالا فعلا مامان نیستی نمیدونم چی بهت بگم ولی بازم تبریک میگم ناراحت شدم یکم 

من از مناسباتی که طرف مقابل رو مجبور می کنه حتما یه چیزی بگیره بدم میاداز روز اولم به همسرم گفتم روز زن مرد تولد ولنتاین وسالگرد عقد و عروسی ال و بل برام هیچی نگیر...گفتم من هدیه دوست دارم ولی بخاطر مناسبت‌های جا افتاده نه...

خیلی هم خودمو راحت کردم...

خیلی موقع ها بی مناسبت برام چیز می خره یا میگه بریم طلا بخریم که من علاقه ندارم  یا یهو با دسته گل میاد خونه و خیلی خوشحالم می کنه دیشبم با یه شکلات صبحانه ی بزرگ اومد خونه 

(من عاشق شکلات صبحانم اما خب مجبورم همیشه نخورم چون پنج دقیقه همشو تموم میکنم و سریع هم جوش می زنم)

و بم داد و می دونستم روز زن بی تاثیر تو این قضیه نبوده که بخره بیاره ...

اخر شبم بم گفت بهترین مادر و زن دنیا شبت بخیر 

این تمام آن چیزی بود که در روز مادر من اتفاق افتاده نه تبریکی نه کادویی ومن خیلی بابتش خوشحالم...

فقط خواستم یه تجربه ی متفاوتو با تون در میون بزارم شاید کسی ایده گرفت

حق داری ، اینم برای مامانش هر بار کادو خریده تبریکم گفته من انتظار داشتم بگه روزت مبارک نه اینکه بگه ...

در روابط صحیح  درستش این ک وقتی از جیزی ناراحتی بدون پرخاش با منطق و آرام بهش منتقل کنی و گفتگو کنی 

تا متوجه بشه .

اگ نگی تو دلت نگه داری ب مرور این نگفتن ها منفجر میشه 

حق داری ، اینم برای مامانش هر بار کادو خریده تبریکم گفته من انتظار داشتم بگه روزت مبارک نه اینکه بگه ...

عقلش در این حد کشیده ،خخخ نمیدونسه چطور بگه یکم بد گفته،

ولی من بهش گفتم ارزش خودمو فهمیدم بتو انی زندگی قلبمو خیلی شکستی،فک کن میگه وای به مامانم زنگ.نزدم تبریک بگم،من همسنطوری هاج و واج موندم،بهش گفتم ننه و خواهرت ارزششون بیشتر از منه؟من لیاقت یه تبریک نداشتم؟!گفت ما که پیش هم بودیم ،بهش گفتم خیلی عقلت ناقصه!!خوب باشیم چه ربطی داره ،روز مرد منم میخوام زنگ بزنم داداشم و بابام جلوش بهش تبریک یگم به روشم نیارم و بهش تبریک نگم تا بسوززززه