2777
2789

غذاهای آسون بهم یاد بدین 

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خورشت مرغ ممنونم

گوگل علیه سلام

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
خورشت مرغ ممنونم

اول مرغ رو ابپز کن یکم داخلش بپزه بعد تو ماهیتابه روغن بریز سرخش کن با زعفرون و دارچین و یه ذره فلفل سیاه و کلی ادویه دیگه اخرای سرخ شدنش رب رو با یه ذره اب مخلوط کن رقیق بشه بریز توش یکمم با رب سرخ شه بعدش با برنج نوش جان کن

اول مرغ رو ابپز کن یکم داخلش بپزه بعد تو ماهیتابه روغن بریز سرخش کن با زعفرون و دارچین و یه ذره فلفل ...

ممنون

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

نه

خب داخل یه ماهیتابه روغن بریز مرغ های رو داخلش سرخ کن کامل طلایی بشه . بعد داخل یه قابلمه پیاز و فلفل دلمه سرخ کن نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و رب گوجه هم داخلش سرخ کن بعد آب بریز روش بعدم مرغ های سرخ شده رو بچین داخلش بل شعله متوسط بپزه

مرغو با زرد چوبه  یکم کاری  فلفل  پاپریکا  پودر سیر و اویشن و نمک و یکم زعفرون  مخلوط کن و روش یکی دوتا فلفل دلمه ای که نگینی درشت خورد کردی بنداز یکم روغن با یه کوچولو اب بریز بزار هر دو طرفش کامل طلایی شه 

تو یه قابلمه دیگه پیازو رنده کن بزار طلایی شه و رب بریز توش تا رنگش دربیاد بعد دوباره یکم زرد چوبه و اویشن و نمک و فلفل بزن و مرغاتو بنداز توش و تا اونجایی که یکم روی مرغارو بگیره اب بریز در قابلمتو بزار بزار یکم بجوشه 

اده دقیقه اخر بهش زعفرون و ابلیمو یا اب نارنج بریز 

اگر روغن نیوفتاد میتونی توش یه سیب زمینیو چهار نصف کنی بندازی توش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خب داخل یه ماهیتابه روغن بریز مرغ های رو داخلش سرخ کن کامل طلایی بشه . بعد داخل یه قابلمه پیاز و فلف ...

ممنونم