مرغو با زرد چوبه یکم کاری فلفل پاپریکا پودر سیر و اویشن و نمک و یکم زعفرون مخلوط کن و روش یکی دوتا فلفل دلمه ای که نگینی درشت خورد کردی بنداز یکم روغن با یه کوچولو اب بریز بزار هر دو طرفش کامل طلایی شه
تو یه قابلمه دیگه پیازو رنده کن بزار طلایی شه و رب بریز توش تا رنگش دربیاد بعد دوباره یکم زرد چوبه و اویشن و نمک و فلفل بزن و مرغاتو بنداز توش و تا اونجایی که یکم روی مرغارو بگیره اب بریز در قابلمتو بزار بزار یکم بجوشه
اده دقیقه اخر بهش زعفرون و ابلیمو یا اب نارنج بریز
اگر روغن نیوفتاد میتونی توش یه سیب زمینیو چهار نصف کنی بندازی توش