2777
2789
عنوان

تازه گواهینامه گرفتم اما از رانندگی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 29 پست
خوشبحالت ۴رم قبول شدیسپر ماشین مربی خراب شد از شما خسارت گرفت؟؟؟

نه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

خوشبحالت ۴رم قبول شدیسپر ماشین مربی خراب شد از شما خسارت گرفت؟؟؟

بار ۴ که به نظرم خیلی دیر بود😂

البته کلی جلسه اضافه تمرینی هم برداشتم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چی میترسی دختر قوی باش من مامانم مثل تو گواهینامه داشت ولی رانندگی نمیکرد بابام دوماه رفت ماموریت ...

چه عالی

اون که اره حتما سرعت کم میرم

من کلا آدم استرسی هستم تنها جایی که استرس ندارم پشت فرمونه.حتی وقتایی که حالم بده سریع میرم پشت فرمون ی دوری میزنم که خوب بشم.تلقین به خودت نکن رانندگی واقعا لازمه بلد باشی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
چندوقته گواهینامه گرفتی

من اردیبهشت گرفتم

بار چهارم قبول شدم

ولی اصلا دیگه پشت ماشین ننشستم🤦🏻‍♀️💔

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
بار ۴ که به نظرم خیلی دیر بود😂البته کلی جلسه اضافه تمرینی هم برداشتم

نمیدونم بخدا

من داره کارتکسم تموم میشه دیگه.

تو ک اصلا رانندگی نمیکنی قبول شدی

و منی ک همش پشت فرمونم نمیدونم چرا ردم میکنن عبضیا.

دیگه نترس برو رانندگی کن ترس چیه بابا

لایک نکن خیرشو ببینی
من کلا آدم استرسی هستم تنها جایی که استرس ندارم پشت فرمونه.حتی وقتایی که حالم بده سریع میرم پشت فرمو ...

اره اصلا بدون ماشین کارم لنگه

الان قراره یه پراید بخرم ولی میگم نکنه این همه هزینه کنم اخرم نتونم بشینم پشت فرمون

نمیدونم بخدامن داره کارتکسم تموم میشه دیگه.تو ک اصلا رانندگی نمیکنی قبول شدیو منی ک همش پشت فرمونم ن ...

سر پارک دوبل ردت میکنن؟ 

تمرین کن خیلی مهمه

من با مربی هر جلسه تقریبا ۱۰ تا پارک دوبل میرفتم

همین امروز دیدم تو اتوبان شهرمون یه ماشین چپ کرد🤦‍♀️

شما که همون روز اول قرار نیست برای اتوبان بعدشم اونا ملاحضه ندارن که تصادف میکنن ببخشید میان گنده گوزی میکنن یهو میبینن نه بابا موفق نشدن 

من خودم ده روزه راننده شدم ده روزه با دنده یک و دو دارم کار میکنم تا دستم بخوابه کاملا هم رعایت میکنم و تیکه نر هارو اهمیت نمیدم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من اردیبهشت گرفتمبار چهارم قبول شدمولی اصلا دیگه پشت ماشین ننشستم🤦🏻‍♀️💔

منم بار چهار قبول شدم دقیقا💔

شما که همون روز اول قرار نیست برای اتوبان بعدشم اونا ملاحضه ندارن که تصادف میکنن ببخشید میان گنده گو ...

الان براتون اسون شده بعد ده روز؟ 

سر پارک دوبل ردت میکنن؟ تمرین کن خیلی مهمهمن با مربی هر جلسه تقریبا ۱۰ تا پارک دوبل میرفتم

ن بخاطر کوچک ترین چیزا ردم میکنن مثلا راهنما نزدم اصلا فورجه نمیده

یا ایست وسط خیابون کامل واینستادم

بقیه قبول میشنن ها ولی رو من قفله

لایک نکن خیرشو ببینی
منم بار چهار قبول شدم دقیقا💔

عیب نداره بابا

ناراحت نباش

ما آخه ماشینم نداریم که بشینم

مادربزرگم داره که نمیده به من🤣

دوستم بار ششم هفتم قبول شد

چند وقت بعدش ماشین خرید😐🥴🤦🏻‍♀️

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
ن بخاطر کوچک ترین چیزا ردم میکنن مثلا راهنما نزدم اصلا فورجه نمیدهیا ایست وسط خیابون کامل واینستادمب ...

اهان

پس باید یه کم دقتت رو بیشتر کنی

اره میدونم چی میگی خیلی گیر میدن

الان براتون اسون شده بعد ده روز؟

آره خب خیلی چیزا رو فهمیدم خیلی چیزایی که روز اول استرسشو داشتم الان تو شهر بلوار اینا میرم جاهای باریک پارک پل میزنم 

ببین اگه با ترست روبرو نشی بدتر میاد اذیتت می‌کنه قرار نیست همون روز اول بری جاهای شلوغ اولش با دنده یک محله خلوت رو برو تا استرست کم بشه به حرف دیگرانم توجه نکن وای من از اول خوب بود وای من خیلی زرنکم همشون خالی میبندن 

در ضمن تنها برو یه راننده پیشت باشه بیشتر استرس میده بهت

من تو اینستا کلیپ آموزشی دیدم همونارو پیاده کردم وگرنه با داداشم دوست شوهرم مربی باهرکدوم رفتم فقط بهم استرس دادن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید