2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 97 پست
اره خیلی خیانت

مسئله اینه من دوسش ندارم و یه جورایی دیگه ازش سیر شدم .دلم میخواد اصلا نباشع .باور میکنی بعضی وقتا که میره مسافرت کاری همش میگم کاش برنگرده اونقد که وقتی نیست ارامش دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تاپیک کاری ندارم برای مهریه منظورمه از چند تا وکیل کار بلد مشورت بگیر بعضی وکیلا گمراهت میکنن

دوتاشون که میگن برو توقیف دربیار و ملک و ماشیناشو توقیف کن ، مهریتو بردار ولی احتمال خیلی زیاد وکیل بگیرم خودش اینکارارو انجام بده من نه علمشو دارم نه وقتشو

دوتاشون که میگن برو توقیف دربیار و ملک و ماشیناشو توقیف کن ، مهریتو بردار ولی احتمال خیلی زیاد وکیل ...

اره باید وکیل بگیری اما حتما پرس و جو کن و یه وکیل خبره و کار بلد بگیر که بتونه کاری برات بکنه  

ببین باید با خودت سبک سنگین کنی ببینی کدوم طرف به صلاحته ،الان من خودمم موندم ولی بنظرم طلاق برام به ...

منم پشیمون میشم خیلیم پشیمون میشم 

خدابهت کمک کنه قشنگم انشالله بهترین تصمیموبگیری 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم من از دوستان صمیمیم جدا شد. بعد جدایی افسردگی شدید گرفت. مدام مشاوره و قرصهای اعصاب. گفت پشیمونم چون میتونستم بمونم و زندگیم رو بسازم شوهرم نه معتاد بود نه خائن نه دست بزن داشت. 

استارتر عزیز، حس میکنم مشکل شماهم خیلی جدی نیست منم دوست ندارم پیتزا بخوریم ولی همسرم بشدت پیتزا دوست داره و من میگم ضرر داره میگه حرفت درسته و نمیخریم. همسرمنم پی اس 4 بازی میکنه و اتفاقا همیشه میگه ماساژم بده و من بخاطر زحماتی که میکشه حتی یک لقمه غذایی که تهیه میکنه، منم با علاقه اینکارو میکنم. 

اگر مشکلاتتون در همبن حده جدا نشین این مسائلی که گفتین خیلی مسائل بزرگی نیست عزیزم،