2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 106 پست
خب باید برگردم توروستا واین بالاخره محدودیته متاسفانه شوهرم نمیذاره کارکنم بددل بدبین حساس و یه پاعو ...

متاسفم عزیزم 

اگه میتونی برو مشاوره همسرت هم ببر 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی من به جایی رسیدم میگم مهرمو بگیرم ، خونم جدا باشه سمت من نیاد فقط .

به این راحتی نیس خواهر من حتی مهریه که حق یه زنه به این راحتی بهش تعلق نمیگیره شوهرت می‌تونه قسط بندی کنه و سالی یه سکه بده بهت بعد تا آخر عمرم طلاقت نده ولی قانون عزیزمون بهش اجازه میده بعد شیش ماه بره زن بگیره خودش 😅همینقدر ما زنا ارزش داریم 

متاسفانه برگردم برمیگردم توروستا نمیتونم خونه جدابگیرم مردم هزارجور حرف درمیارن اگه بچمم ببرم میگن ن ...

میدونی واقعا شرایط سختی داری ، همه چی به خودت بستگی داره ، من فقط یه نفرو دیدم با این شرایط که جلو پدرمادرش ایستاد و گفت زندگی خودمه ،موند تو شهر تا یه مدتم با هیچکس ارتباطی نداشت .خودش شاغل شد (از خدماتی تو یه شرکت تا شنیون کار تو ارایشگاه) چند سال بعد آشتی کرد ولی خب نمیتونم بگم تو هم همین کارو بکن چون ظرفیت هرکسی فرق داره ، اون بنده خدا حسابی عذاب کشید اما میگفت اینجوری راحتترم

بنظر من برنگرد مهریتو بگیر شده یه اتاق کرایه‌کن ، یه مدت سر جنگ و دعوا دارن ولی بهتر از دوباره افتاد ...

شرایطمو نمیدونی  خانواده پرجمعیتی دارم من سنی ندارم هنوزبه دید اونا بچم داداشامم ازاین معتصبان ازاینا که من سن بچشونو دارم به هیچ عنوان نمیذارن مستقل شم 

نمیدونم کدوم راه به نفعمه بعدشم شوهرمنو جون به جون کنی مهریه نمیده منم پول وکیل ندارم که بیفتم دنبال کارا باید منت خونوادمو بکشم بعد بشم بله چشم قربان گو 

تو یه دوراهی گیرکردم که راه به هیچ جایی ندارم فقط میدونم رفتن ازاین زندگی به نفعمه باورت نمیشه امروز بچمو زدم اصا دیگه روانی برام نموند تاشب مث دیوونه هاشدم که زدمش بعد خودمو زدم ازفشاری که بهم وارد شد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

به این راحتی نیس خواهر من حتی مهریه که حق یه زنه به این راحتی بهش تعلق نمیگیره شوهرت می‌تونه قسط بند ...

نه من از وکیل پرسیدم اینارو ، توانایی مالیشو داره و میتونم با توقیف یکی از خونه ها و ماشیناش مهرمو بگیرم ، بعدشم حق طلاق تا وقتی زن نگرفته یا صیغه نکرده با مرده همین که عقد یا صیغه کرد حق طلاق برا زن میشه و میشه جدا شد

متاسفم عزیزم اگه میتونی برو مشاوره همسرت هم ببر

نمیاد قبولشون نداره اگه حرفیم بزنم میگه خودت روانی هستی برو درمون شو اگه برمم همه جاآبرومو میبره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیاد قبولشون نداره اگه حرفیم بزنم میگه خودت روانی هستی برو درمون شو اگه برمم همه جاآبرومو میبره

ببین یسری مشاوره آنلاین تلفنی هستن از اونا استفاده کن 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟
نه من از وکیل پرسیدم اینارو ، توانایی مالیشو داره و میتونم با توقیف یکی از خونه ها و ماشیناش مهرمو ب ...

از چند تا وکیل مشورت بگیر چی بگم اگه مصممی نباید جا بزنی بدون قراره خیلی اذیت شی خوب فکرات بکن ایشالله هر چی به صلاحته

میدونی واقعا شرایط سختی داری ، همه چی به خودت بستگی داره ، من فقط یه نفرو دیدم با این شرایط که جلو پ ...

بنظر تو بچمو چیکاکنم من یه خانوم دست تنها که همه فک میکنن مجردم تو این شهر درندشت چیکاکنم اگه بمونم تو رو خونوادم میدونم زندگیو زهرمارم میکنن ازشرایط خونوادمم به شدت بدم میاد برگردم 

اصا همینکه نمیدونم چیکاکنم بیشتراززندگی سیرشدم

ببین یسری مشاوره آنلاین تلفنی هستن از اونا استفاده کن

مث آدم راهنمایی نمیکنن ولی بم گف طلاق بگیر 

بچتم پیش کسی بمونه که بیشتر بهش میرسه 

اینکه پدرخوبی نیس منم مادرخوبی نیستم یه آدم عصبیم یعنی بعدازدواج اینجورشدم 

نمیدونم کدوم راه درسته ولی آرزومه خبربیارن شوهرت مرد اونموقع یه نفس راحت میکشم وزندگیمومیسازم 

بنظر تو بچمو چیکاکنم من یه خانوم دست تنها که همه فک میکنن مجردم تو این شهر درندشت چیکاکنم اگه بمونم ...

ببین باید با خودت سبک سنگین کنی ببینی کدوم طرف به صلاحته ،الان من خودمم موندم ولی بنظرم طلاق برام بهتره چون با این روند من مطمئنا در اینده پشیمان میشم اگه طلاق نگیرم