2777
2789
عنوان

روز زن

83 بازدید | 10 پست

من که رابطه عاطفی و کلا هیچی با شوهرم ندارم 

ولی حسرت میخورم 

چون فقط پسر عموم روزمو تبریک گفت 

هی خدا 

کاش وقتی فامیل بود تن به ازدواج با یک غریبه نمی‌دادم 

هی خدا 

پسر عموت چرا باید بهت تبریک بگه؟ این همه آدم نکنه ازت خوشش میاد

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی من الان بچه نیستم مویی سفید کردم پسر عموم خواستگارم بود لگد زدم به بختم

از کجا معلوم شاید با این بدیخت تر میشدی به قول معروف کتابو از جلدش قضاوت نکن شاید فقط جلد پسرعموت به چشم میاد 

همین زندگی که داریو با هررر چی هست رونق بده قشنگش کن خدا هم کمکت میکنه زمانو که نمیتونی بندازی عقب

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
از کجا معلوم شاید با این بدیخت تر میشدی به قول معروف کتابو از جلدش قضاوت نکن شاید فقط جلد پسرعموت به ...

خب پسر عمومه

خیلی ناراحتم امشب 

اصلا یه وضعیه 

شوهرم بدرد نخوره 

همین پسر عموم خیلی بهم هشدار داد به ظاهرش به تیپش به قیافش نگاه نکن 

من اینو میشناسم الکی فاز مذهبی برداشته 

اون موقع ها فکر میکردم پسر عموم حسادت میکنه 

ولی تا اومد خواستگاریم خود واقعیش رو نشون داد و من دو روز بعد خواستگاری باید کات میکردم ولی از ترس حرف مردم ساختمو الان ۱۶ سال از این ماجرا میگذره

خب پسر عمومهخیلی ناراحتم امشب اصلا یه وضعیه شوهرم بدرد نخوره همین پسر عموم خیلی بهم هشدار داد به ظاه ...

خب اگه خیلی اذیتی و محکم پای حرفتو هستی طلاق بگیر ولی قبلش با خودش ی شب وقت بزار کلش شبو باهاش حرف بزن اگه هیچ تغییری نکرد جداشین بهتره ولی گوله همین پسر عموتم نخور شاید اونم بعد دو روز خرش از پل گذشت از شوهرت بدتر شد 

شما چطور اینقدر با پسر عموهاتون صمیمی هستید ماله ما به خون هم تشنن

خب اگه خیلی اذیتی و محکم پای حرفتو هستی طلاق بگیر ولی قبلش با خودش ی شب وقت بزار کلش شبو باهاش حرف ب ...

اصلا پسر عموم رو من نمیبینم  فقط گاهی وقتا اونم نمی‌فهمه من حسم اینجوریه تو دل خودم اینجوریم اون پیش خودش حس میکنه مثل قدیم حسی ندارم چون همون موقع پیشش قسم خوردم که هیچ حسی بهش ندارم و مثل برادرمه .اون بدبخت هم خودش رو در حد شوهر من نمیدونه فک میکنه با وجود شوهرم که خیلیا حسرتش رو میخورن من به کس دیگه ای فکر نمی‌کنم. آخه هیچ کس نمیفهمه من با شوهرم مشکل دارم

اصلا پسر عموم رو من نمیبینم فقط گاهی وقتا اونم نمی‌فهمه من حسم اینجوریه تو دل خودم اینجوریم اون پیش ...

خب با این اوصاف بهتره ی شبی رو در نظر بگیری بدون هیج مزاحمی با شوهرت گفته مان کنی ببینی چی میشه بعد تصمیم اساسیت رو بگیر 

الکی زندگیتو بهم نزن شاید این روی خوبه زندگیته شاید باید صبر کنی بالاخره درست میشه با خدا باش همه چی حل میشه عزیزم