2777
2789

داداشم تهرانسر میشینه خونه از خودشه اون یکی توی ۴۵ متری مستاجره توی هاشمی .من امدم توی پایین شهر منطقه ۲۲ مستاجرم اینا فاز برداشتن شوهرت هیچی نداره چرا زنش شدی و.....منم زدم قهوه ایشون گردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کم ز خویشتن، به حقارت نگه مکن!

گر بهتری به مال، به گوهر برابری!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

ماهم دیشب رفتیم خونه بابامینا دادشمم اونجا بود حرف ماشین شد همسرم گفت ماشینمو ازم خریدن انقدر اونا هم پوزخند زدن فکر کردن دروغ میگیم 

بعدشم گفتن آنقدر بیش تر قیمتش نیس ، چهل تومن کم تر گفتن 

همسرم خیلی ناراحت شد

ماهم دیشب رفتیم خونه بابامینا دادشمم اونجا بود حرف ماشین شد همسرم گفت ماشینمو ازم خریدن انقدر اونا ه ...

رو بدی وحشب میشن والا زندگی خوذشون تعریفی نیست همین داداشم که چزت وپرت میگه خودش حرف هیچ کسو گوش نداد وام ازدواجشو داد به یه پسره ازش گرفت خورد اخه ذدم ادعا کنه واسه چیزی که باشه خودش توی زندگیش مونده واسه من دم دراورده

الان بحث اینه که هرکس داره زندگیشو می‌کنه زندگی کسی هم به کس دیگه ای ربطی نداره ولی بعضیا خودشونو با ...

اره یابو برش داشته منم شستمش حسابی تا دیگه با مدرک دیپلم نشینه کنار من زر زر کنه من خودم فوقم یه زمین دارم هنوز واسه فروشش اقدام نکزدم با قرض و قسط خودشو کشوندخ بالا هی چرت وپرت میگه