2777
2789
عنوان

همه تاپیکام درمورد نیاز چیزه😐😂💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 112 پست

تقصیر شما نیست خاک بر سر کسی که دیر ازدواج کردن رو باب کرد

الان اگه میگفتین ۱۷ سالمه ازدواج کردم قورتت میدادن ولی دیر ازدواج کردن و به گناه افتادن اصلا مشکلی نداره

بفرما جلو ته صف مال خودمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیل تر شکنتو حذف کن .لیمو زیاد بخور ورزش کن تحمل کن دیگه

فیل ترو از همون اولللل حذف کردم میگم دیگه شاید ب خاطر اونه خمارم😐😂💔امروز باشگاه ثبت نام کردم از فردا برم

به مادرت بگو گرممه خفه دارم میشم ماست و خیار و ددوغ اینا خوبه بخوری در ضمن خیلی ببخشید حتی ش ی و کردن بدن هم نیاز رو تحریک میکنه سخته عزیزم 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
ببین راهی نیس همه دارن باید بسوزی وبسازیبیشتر درس بخون درحدی بخون ک انگار میخای جایزه نوبل بگیری قشن ...

اینا همش حرفععهه واقعا وسط درس داری میخونی یهو کلا چیز میشم ینی انقددددد داغونه وضعم😐💔اصن خود..ارض نمیکنمااا ولی اماده م کلا😐😂😭😭😭😭

بمیرم از گشنگی؟🥲😂غذاهامونو چیکار کنم ب مامانم بگم سردی بذار؟😂💔

اره بگو میخورم جوش میزنم 

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993