2777
2789
عنوان

همه تاپیکام درمورد نیاز چیزه😐😂💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 112 پست

بهترین کار از فضا و موضوعاتی که تو رو درگیر این مسئله میکنه دوری کن ورزش و مدیتیشن عالیه این یه نیاز طبیعی هست نباید سرکوبش کرد ولی نباید اون اختیار تو رو دستش بگیره تو باید اختیار اونو بگیری متوجه منظورم هستی قوی و محکم کنکور رو بده بعد اون خودش درست میشه من یه خانم ۴۰ ساله هستم در دوران کنکور چون بیشترین زمان رو تنها هستی نا خود آگاه ممکنه دچار پرش افکار بشی و یکی از مسائلی که ممکنه ذهنت درگیرش بشه همینه پس همین که گفتم خودت رو قوی کن که اختیار این میل رو تو دستت بگیری

تحمل نمیکنی؟؟ینی چی؟چجوری تحمل نمیکنی و ب زندگی تم ادامه میدی

خیلی راحت عزیزم🤣🤣 نیازمو سرکوب نمی‌کنم. یه مدت مدام وقتی سنم کمتر بود همین فکرها رو میکردم کنترل کنم و بهمان . دیدم نه تنها تاثیر نداره بلکه کل روز فکرم درگیر این بود که حالا حواسم باشه نیاز و کنترل کنم 😐 افتادم دنبالش کلی رفرنس خوندم کلی از نظر علمی بررسی کردم همین ارضا کردن نیاز و به صورت شخصی. دیدم اصن اون چیزی ک ب ما گفتن نبوده. با کلی آدم حسابی و روانشناس حرف زدم. فهمیدم داستان چیه و دیگه خودمو بخاطر نبازم سرزنش نکردم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید سوالی بودم عزیزم نگفتم خیلی وقته درگیری ؟؟

اهان😂🤦🏻‍♀️ببخشید 

قبلا زیاد محل نمیدادم ولی از وقتی واسه کنکور میخونم زیاد اذیت میکنه مخصوصا این اواخر چون استرسم زیاده بیشتر فکرم میره سمتش دیوونه شدم رسما

شایدم منفی بشه. اصلا دیگه بدش بیاد😂😂

اره😂😂😂

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
ربطی به تغذیه نداره من همش سردی میخورم ولی اینطوریملامصب تمرکزمو گرفته اصلا نمیتونم درس بخونم

توی دوران کنکور چون استرس زیاده وهورمون ها فعالن فرق میکنه و طبیعیه باید انرژیتو جای دیگ خالی کنی مثل ورزش ولی کار اسونی نیس منم همینجوری بودم 

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
اقا یه سوال😁 میگم اونجای ادم از کجا میفهمه انگشته یا چیزه مرده؟؟؟ میگن خودتون خودتونو ارصا نکنین بگ ...

من تاپیکو قفل میکنم تا از این بیشتر سم نشده😐😐😐😐😐😐