2777
2789

بنظرتون ببریم بستری یا داروهاشو ادامه بدم تروخدا خیلی نگرانم

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا سرماخوردگیش یکم شدیدتر بوده که دکتر گفته بستری بشه. سرخود داروهاشو ادامه نده که ویروس ها رو مقاوم به دارو نکنی. تو بیمارستان تحت نظر باشه بهتره عزیزم اصلا نگران نباش زود خوب میشه.

با یه دکتر دیگه مشورت کن اگر اورژانسی نیس.ترجیحا متخصصی که استاد دانشگاه باشه.ولی تعلل نکن.اکر قراره تازه فردا پس فردا ببریش دکتر دیگه،همون حرف این یکی دکتر رو عملی کنی زودتر بستری شده بهتره.