2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جان

یکی شلوار شوهرمو قیچی کرده بود قبل ازدواج بعدش دعواهامون از همونجا شروع شد هر چند گاهی که اوجش میرسید من اکانت یه نفر که روحانیت بالایی داشت رو از دوستم گرفتم رایگان باطلی میزد  هم تو عقد دعوا ها درست شد چند بار دیگ شدت گرفت هر موقع به اقاعه میگفتم درست میکرد همه چی موقت خوب میشد 

این اخرین بار گفت دیگ خودت مشکلتو حل کن من نمیتونم همیشه در دسترس باشم یا باطلی برات بزنم اسم شخصم حتی بهم نگفت گفت دعواتون میشه و کارما داره برا من

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یکی شلوار شوهرمو قیچی کرده بود قبل ازدواج بعدش دعواهامون از همونجا شروع شد هر چند گاهی که اوجش میرسی ...

خب راس میگه طلسم داری

یکی ک بهش اعتماد و پولیه پیدا کن

برو سراغش کلا باطل کن

حصار بگیر

خب راس میگه طلسم دارییکی ک بهش اعتماد و پولیه پیدا کنبرو سراغش کلا باطل کنحصار بگیر

هیچکیو سراغ ندارم اخه هیچ وقت تو این کارا نبودن خانوادمون بلد نیستم از وقتی شوهر کردم دیدم ن این چیزا هم وحود داره

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

هیچکیو سراغ ندارم اخه هیچ وقت تو این کارا نبودن خانوادمون بلد نیستم از وقتی شوهر کردم دیدم ن این چیز ...

وجود داره

آها 

ب هرکسی اعتماد نکن ولی پولکی خیلی پیدا میشه

اسم مادرتم و خدتم به کسی نده 

برای بطلان سحر احتمالی شما حرز امام جواد به بازو راستت خود و شوهرتون ببندید 

و دعای زیادی هم هست برای اینکار 

تو مفاتیح تو فهرستش نگاه کنید 

صدقه روزانه هم بدید

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

برای بطلان سحر احتمالی شما حرز امام جواد به بازو راستت خود و شوهرتون ببندید و دعای زیادی هم هست برای ...

عزیزم حرز امام جواد برای جلوگیری از مرگ بد هست اونم اگر شرایط نوشتنش کامل رعایت بشه 

بزچرای باطل کردن سحر باید علوم غریبه کار کمک بگیرن 

من کانال عصر آگاهی در ایتا میتونن کمکتون کنند 

عزیزم حرز امام جواد برای جلوگیری از مرگ بد هست اونم اگر شرایط نوشتنش کامل رعایت بشه بزچرای باطل کردن ...

دعا هم کنی سحر باطل میشه 

توسل کنی 

صدقه بدی 

آیت کرسی بخونی 

آیات دیگه ای هم هست که حضور ذهن ندارم 

حرز یعنی حفاظ کارش محافظت کردنه در برابر سحر و چشم زخم و بلایا و آفات 

حتی بدون اینها هم سحر نهایتا 30 درصد تاثیر بذاره 

خب آدم عصبی نشه جلو خودشو بگیره هواسش جمع کنه

میتونه جلو سحر و جادو بگیره  

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

دعا هم کنی سحر باطل میشه توسل کنی صدقه بدی آیت کرسی بخونی آیات دیگه ای هم هست که حضور ذهن ندارم حرز ...

اثراتشو کم می‌کنه عزیزم ولی باطل کردن سحر کار تخصصی هست و مثلاً دعای دفنی حتما باید از زیر خاک در آورده بشه تا باطل بشه