2777
2789
عنوان

خانوم ها بی بخار معنی بدی داره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 44 پست
معنی بدی نداره، البته به موقعیت هم بستگی داره ولی به نظر من مردها اونو فحش میدونند چون به معنی بی عر ...

چیکار کنم الان

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم از نظر اقایون زشته خیلی

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
سلام عزیزم یعنی بی عرضه

سلام گلم خوبي پس خیلی خراب کردم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اره عزیزم از نظر اقایون زشته خیلی

روم نمی‌شه عذرخواهی کنم هیچی بهم‌نگفت تازه بعدش زنگ‌ زد گفت گریه نکنی ناراحت میشم

وای پس حرف بدیه جدا .. از دلش در بیار قهر نمونید

روم نمیشه

البته یه وقت هایی لازمه این حرفها رو بشنوند. اگر نامزد هستی از الان کنترلش رو تو دست بگیر و درست مدیریتش کن. قبل از همه این کارها لازمه خودت هم آموزش و مهارت لازم رو داشته باشی وگرنه نتیجه خیلی بدتر از اینی میشه که به شوهرتو به حال خودش بذاری!!

مرسی عزیزدلم سعی کن از دلش دربیاری اشکال نداره یهویی گفتی

هیچوقت بهش بی احترامی نکردم فشار روم بود😔

روم نمیشه

به خاطر خودت میگم نزار بمونه تو دلش لطفا.  بهش بگو معنیشو نمیدونستم ی حرفی زدم . از دلش در بیار کینه نشه 

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

چند سالتونه نامزدین ؟؟؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
البته یه وقت هایی لازمه این حرفها رو بشنوند. اگر نامزد هستی از الان کنترلش رو تو دست بگیر و درست مدی ...

چی‌کار کنم یعنی

چند سالتونه نامزدین ؟؟؟؟

فعلا ازدواج نکردیم

من ۲۸ اون ۳۰

به خاطر خودت میگم نزار بمونه تو دلش لطفا. بهش بگو معنیشو نمیدونستم ی حرفی زدم . از دلش در بیار کینه ...

چشم مرسی عزیزم