انگار نه انگار من هستم.درمورد شکست عشقیو ازدواج ودختر و....میذاره .میگه منظور نداره ولی مکه موضوع دیگه ای نیس؟۱۳.۱۴هزار فالور فیک داره جوگیر شده.منم باش سرد شدم.شما باشید ناراحت نمیشید.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من متن قشنگی ببینم استوری نمیکنم ک ی موقع فالوورهام فکر نکنن با شوهرم دعوام
این چه کاریه که رابطه تون خوبه بازم شر و ور بزاره
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️ 💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿 همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونیبمونیارقدیمی💫
اصلا براش مهم نیس من ناراحت شم.دیشب پست گذاشته با این پولایی که دادم برا انار و اجیل شب یلدا میتونست ...
به قول خودش طنز ولی شر و ور 😂
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️ 💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿 همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونیبمونیارقدیمی💫