2777
2789
عنوان

دختر داییم به من که میرسه میگه وای چجوری رفتی پرستار شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 37 پست
خب پس استارتر هم بعدا حق نداره بگه اتند و رزیدنت و پزشک با من بد رفتار میکنناونها حق دارن دید از بال ...

من حرفی از زیردست بودن و اینا نزدم میگم کسی که واقعا خودش برای زندگیش تلاشی نمیکنه حق نداره زندگی رشته هر چیزِ کسی که واقعا تلاش کرده رو مسخره کنه از لحاظ اخلاقی این موضوع رو بررسی کردم من کاری ندارم اون رشتش چیه این رشتش چیه گفتم تلاااش تلاااش 

اینکه یه ادم بی ارزش(نه به خاطر رشته‌ی بی ارزش بلکه تلاشِ نکرده)حق نداره عقده هاش رو روی دیگران خالی کنه 

بله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس استارتر هم بعدا حق نداره بگه اتند و رزیدنت و پزشک با من بد رفتار میکنناونها حق دارن دید از بال ...

این نگاه فقط مختص عوام هست. کادر درمان همدیگه رو همکار میدونن فقط

اره که تفاوت سطح ها مشخص بشه آدمی که بدون هیچ تلاشی داره زندگی میکنه و کسی که با تلاش هاش یه چیز ارز ...

اصن من ب شخصه دیدم اونایی ک مسخره میکنن خودشون اونایین ک ب هیچ جا نرسیدن برعکس کسایی ک موفقن اهل مسخره کردن نیستن

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

اصن من ب شخصه دیدم اونایی ک مسخره میکنن خودشون اونایین ک ب هیچ جا نرسیدن برعکس کسایی ک موفقن اهل مسخ ...

دقیقا

نه بخاطر مقام و مرتبه ، به خاطر اینکه چون خودشون اون ارزش رو برای خودشون قائل نبودن که برای زندگیشون تلاش کنن شروع به مسخره کردن و بی ارزش دونستن تلاش دیگران میکنن تا کار خودشون رو به نحوی توجیه کنن

بله

خوب کار اتند و رزیدنتم کثیفه عزیزم ولی ایشون داره تحقیر میکنه رشته رو مورد بعدی این هستش ک تومحیط بیمارستان لااقل من بدرفتاری پزشک با پرستار ندیدم چون هرکی سرش توکار خودشه

دقیقانه بخاطر مقام و مرتبه ، به خاطر اینکه چون خودشون اون ارزش رو برای خودشون قائل نبودن که برای زند ...

برای تسکین دادن خودشون ولی خوب من جنس این ادمارو دیگ میشناسم