2777
2789
پس فقط ابرسان نوتروژینا بگیرم با مرطوب کننده ضدجوشش بعد سیمپل نگیرم؟

شوینده رفرشینگ سیمپل ملایم و خوبه

آبرسان نوتروژینا بد نیست (برای پوست مختلط یا چرب واتر ژل برای پوست خشک کرم ژل)

مرطوب کننده ضد جوش نارنجی رنگ نوتروژینا

ببین مرطوب کننده رو میتونی تنهایی استفاده کنی ، ولی روی آبرسان من شنیدم یه چیزی باید بزنی حالا یا مرطوب کننده یا ضد. آفتاب که من ضد آفتاب رو پیشنهاد میکنم

میتونی روتین پوستی روزت شامل آبرسان + ضد آفتاب

روتین شبت هم فقط مرطوب کننده باشه

من که روتینم اینطوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوینده رفرشینگ سیمپل ملایم و خوبهآبرسان نوتروژینا بد نیست (برای پوست مختلط یا چرب واتر ژل برای پوست ...

مرسی عزیزم

مرطوب کننده ضدجوش نوتروژینا خوبه؟ کارایی داره واقعا؟ 

ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

عزیزم بهت این کانال و پیشنهاد میکنم بری از اول پیام هاشو بخونی 

خیلی با حوصله و کامل توضیح داده روتین پوستی چی به چیه و چطوره... خودش هم شیمی خونده و ترکیبات روی محصول رو تحلیل میکنه 

@ble.ir/join/AsvLMRziBx

مرسی عزیزممرطوب کننده ضدجوش نوتروژینا خوبه؟ کارایی داره واقعا؟

برای پوست چرب و مختلط هست میدونی چی میگم؟

اگه پوستت خشک نخر

برای من که خوب بوده ، دیگه هر چیزی برای یه پوستی خوبه ، مثلا یه ضدآفتاب هست خیلی ها ازش راضی هستن ولی کل پوست من باهاش جوش زیرپوستی زد (مای فلوئید) یا مرطوب کننده زیر چشم نوتروژینا تعریفشو شنیدم و خریدم ولی افتضاااح بود کل زیر چشمم شد چربی های اضافی دیگه انداختم دور

در کل از من میشنوی چیزای زیادی به پوستت نزن 

مواظبم باش اصل باشن

عزیزم بهت این کانال و پیشنهاد میکنم بری از اول پیام هاشو بخونی خیلی با حوصله و کامل توضیح داده روتین ...

کانالشو نگاه کردم

شما خودتون چیزی سفارش دادین از این کانال؟ 

کانالشو نگاه کردمشما خودتون چیزی سفارش دادین از این کانال؟

راستش نه سفارش ندادم.. قیمتاش معقوله و تقریبا مثل دارو خانه است ولی من یه جای دیگه رو پیدا کردم که خیلی قیمتاش پایین تر بود و البته معتبر 

من از زی شاپ سفارش میدم.. خودش وارد کننده است و قیمتاش مناسبه و مطمئنه که اصله 

مثلا همین سیمپل رو این کانال میده 330 و زیشاپ الان میده 285.. توی خرید زیاد و کلی خیلی به صرفه است.. میتونی توی اینستا پیجشو ببینی.. مشاوره پوستی هم میده 

من از مطالب کانالش خیلی استفاده کردم و به نظرم مفید بوده برام 

راستش نه سفارش ندادم.. قیمتاش معقوله و تقریبا مثل دارو خانه است ولی من یه جای دیگه رو پیدا کردم که خ ...

مطالب کانال لیانارو میگم.. به نظرم خیلی کامل و خوب راجع به انواع پوست و محصولاتش توضیح داده