2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌بخشید این می گم.. جسارت نباشه.. ولی من اصلا به محصولات نتورکی خوشبین نیستم.. محصولات داروخانه ای هم قیمت مناسب ترن و هم مطمئن تر 

بستگی داره جنس پوستت چی باشه عزیزم 

چرب باشه یا خشک 

اگه چربه، چرب جوشدار یا بدون جوش.. پوستت باکتریاییه یا نه 

من پوستم چرب و جوشدار و باکتریاییه.. یعنی علت اصلی جوش هام باکتری زیاد سطح پوستمه و باید حد اقل شوینده ی ضد باکتری استفاده کنم 

روتین پوستی من اینه 

شوینده پوست چرب درمالیفت 

تونر و میسیلار ریویوال 

مرطوب کننده ی سیمپل و ریویوال ( یه روز در میون عوض میکنم) 

ضد آفتاب ریویوال 

همشونم برای پوست چرب و جوشداره.. ذره ای محصولات غیر پوست چرب بزنم سریع میریزه بیرون 

محصولات ریویوال و یکی از بلاگرهای پوستی معرفی می‌کرد و منم خریدم 

تا اینجا از ضد آفتابش خیلی راضی ام 

اخه میگن بعد ابرسان باید مرطوب کننده بزنی بعد گفتم سیمپل انگار بیشتر مرطوب کنندس بعدش بزنم نمیشه این ...

من از دکتر پوست پرسیدم گفت فرقی ندارن خیلی ، بعدشم من اینکارو کردم کل صورتم شد جوش اینطوری خیلی رو پوست سنگینی میکنه چندتا کرم ، البته اینم بگم من پوستم مساعد جوش و آکنست

برای مرطوب کننده ، مرطوب کننده ضد جوش نوتروژینا که نارنجی رنگه خیلی خوبه من بعد شیو میزنم دیگه بعدش پوستم جوش نمیزنه با اینکه ۳۰۰ تومن قیمتش و به نسبت محصولات دیگه ارزون تر ولی من راضیم

یه سرم ضد جوشم بذار تو روتینت 

بعد اینکه ابرسان سیمپل جالب نیست نزن همون نوتروژینا بسه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

می‌بخشید این می گم.. جسارت نباشه.. ولی من اصلا به محصولات نتورکی خوشبین نیستم.. محصولات داروخانه ای ...

اره منم پوستم چربه مثه شما 

پس همون سیمپل بگیرم میگن پارابن اینا نداره ملایمه

ولی حس میکنم هرچی حساس تر میشم بدتر پوستم خراب میشع😑

و همیشه حواست باشه هیچ وقت دو تا اکتیو رو با هم استفاده نکن، مثلا نیاسینامید و ویتامین سی، پوستو حساس میکنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

من از دکتر پوست پرسیدم گفت فرقی ندارن خیلی ، بعدشم من اینکارو کردم کل صورتم شد جوش اینطوری خیلی رو پ ...

پس فقط ابرسان نوتروژینا بگیرم با مرطوب کننده ضدجوشش بعد سیمپل نگیرم؟ 

اره منم پوستم چربه مثه شما پس همون سیمپل بگیرم میگن پارابن اینا نداره ملایمهولی حس میکنم هرچی حساس ت ...

منم هفته ی اول روتینم پوستم بد ریخت بیرون.. الان متوجه شدم خیلی نباید بهش ور رفت 

روزی یه بار یا دوبار آبرسان و شست و شو کافیه به نظرم 

اگه جوش و جای جوش داری، بهت آزلاییک اسید برایت مکس و پیشنهاد میکنم.. البته مدام باید ضد آفتاب بزنیا 

در مورد مرطوب کننده ی سیمپل هم حتما مدل لایت ش رو اسفاده کن عزیزم چون چربی کمتری داره و مناسب تره 

مرطوب کننده غیر از سیمپل چی خوبه؟

درمالیفت پوست چرب. ساین اسکین