2777
2789
عنوان

سلامت و بهداشت 💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 38 پست

کاملا اطلاعات عمومیه یکی دوبار روخوانی بکنی نمره کامل میگیری من تو نهایی یه بار خوندم ۱۹.۲۵گرفتم 

اون هویته که سخته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب امتحان سر کلاسی ندادی؟آسون اتفاقااگه تجربی باشی ک کاری نداره برات

نه اصلا امتحان ندادیم

تجربی نیستم اصلا بعضی کلمات زیستی رو نمیدونم چجوری تلفظ میشه😂

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دبیرتون سوال نداده یا مشخص کنه کجا ها مهم تر هستن؟

نه گفته همه رو بخونید سبک نهایی سوال میدم

اسونه که رشتت چیه ؟

همه میدونن آسونه 

اما در حد شاید نمره قبولی اما برای گرفتن نمره کامل باید چندین بار کل کتابو مو به مو خوند 

چون هم حجم مطالب زیاده هم بعضی سوالا انگار جواب مشابه دارن 

من خودم رشته ام تجربی بود اینقدر که سلامت اذیتم کرد هیچ درسی اذیتم نکرد مخصوصا اینکه هیچ فرجه ای نداشت و من تقریبا سلامت جزء پایین ترین نمراتم بود

باید از اول سال میخوندی ولی برو سوالای نهایی خط ب خط رو بگیر نهایی همه سالهارو اونارو بخونی اوکیی ی ...

عه 

میترسم مثلا مطالب یادم بره وگرنه که چرت و پرت شبیه روزنامه ست

کاملا اطلاعات عمومیه یکی دوبار روخوانی بکنی نمره کامل میگیری من تو نهایی یه بار خوندم ۱۹.۲۵گرفتم اون ...

جون چه خوب😍😂

چجوری خوندی انقد نمرت بالا شد؟؟ 

مثلا درس به درس که میخوندی نمونه سوال کار میکردی یا مثلا کسی ازت می‌پرسید 

من شیمی رو سه چهار ساعت خونوم که ریدم امتحانو البته

شیمی یه هفته هم بشینی ۲۰ نمیشی لامصب 😂😂

همه میدونن آسونه اما در حد شاید نمره قبولی اما برای گرفتن نمره کامل باید چندین بار کل کتابو مو به مو ...

اره سوالاش و خیلی جزئی میارن ولی بازم اسونه مخصوصا الان که نوبت اوله حجمش کمتر از نوبت دومه 

جوریم نیست که ازش نمره نگیری حداقل برای من اینجوری نبوده

جون چه خوب😍😂چجوری خوندی انقد نمرت بالا شد؟؟ مثلا درس به درس که میخوندی نمونه سوال کار میکردی یا مث ...

کلا یه دور روخوانی کردم ولی با تمرکز بالا سوالا یا موضوعاتی که حس میکردم جدیدا رو هایلایت میکردم بعد یه دور تموم کردپ اون هایلایتارو خوندم و سوالای فصل به فصل حل کردم صبحم یه مرور جزیی و ازمون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من شیمی رو سه چهار ساعت خونوم که ریدم امتحانو البته

شیمی حداقل ۱۰ روز وقت میخواد اونم تازه اگر در طول سال خونده باشی 

اگه روی کتاب رو باز نکرده باشی و سر کلاسا نباشی و کتابت رسما سفید باشه حداقل یک ماه وقت میخواد

همه میدونن آسونه اما در حد شاید نمره قبولی اما برای گرفتن نمره کامل باید چندین بار کل کتابو مو به مو ...

نمره قبولی که الان بدرد نمیخوره

به نظرت مثلا درس به درس نمونه سوال کار کنم جمع میشه؟ البته باید وقت بیشتر بذارم صبحش هم پاشم درس بخونم ولی ارزش داره اگه جواب بده

اره سوالاش و خیلی جزئی میارن ولی بازم اسونه مخصوصا الان که نوبت اوله حجمش کمتر از نوبت دومه جوریم نی ...

چه خوب مرسی