2777
2789
عنوان

سلامت و بهداشت 💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 38 پست
کلا یه دور روخوانی کردم ولی با تمرکز بالا سوالا یا موضوعاتی که حس میکردم جدیدا رو هایلایت میکردم بعد ...

خیلی عالیه باریکلا

مرسی از راهنماییت😘😘

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمره قبولی که الان بدرد نمیخورهبه نظرت مثلا درس به درس نمونه سوال کار کنم جمع میشه؟ البته باید وقت ب ...

اول کتاب و بخون بعد سوال درس به درس براش حل کن بعد توی سوالا اگه دیدی جایی و یادت نمیاد همون قسمت و دوباره از روی کتاب بخون

اول کتاب و بخون بعد سوال درس به درس براش حل کن بعد توی سوالا اگه دیدی جایی و یادت نمیاد همون قسمت و ...

مرسی عزیزدلم 

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
نمره قبولی که الان بدرد نمیخورهبه نظرت مثلا درس به درس نمونه سوال کار کنم جمع میشه؟ البته باید وقت ب ...

با نمونه سوال فقط نمره ۱۰ میگیری

تایم امتحانات خودم هم همین کارو کرده بودم و از اون همه نمونه سوال ۱۲ دوره نمونه سوالات خرداد و شهریور و دی فقط به اندازه ۱۰ نفره سوال اومده بود 

نمره کامل میخوای باید مو به مو کتابو بخونی راه دیگه ای نداره 

شیمی یه هفته هم بشینی ۲۰ نمیشی لامصب 😂😂

😂😂من که سه ساعت بیشار نخوندم ولی امیدوارم ۱۰بشم😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
شیمی حداقل ۱۰ روز وقت میخواد اونم تازه اگر در طول سال خونده باشی اگه روی کتاب رو باز نکرده باشی و سر ...

من دقیقا در حالت کتاب سفید و خواب بودن سرکلاس بودم نصف روز جمعش کردم امیدوارم ۱۰بشم😂😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹