2777
2789
عنوان

جای من بودین چکار میکردین اگه آنقدر تهمت میزدن بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 83 پست
ما دوس بودیمتو دوستی اسممو تتو زدسه شنبه هم تعویض پلاک وقت گرفته بزنه بناممولی خب برا بعضیا غیر قابل ...

والا بخدا یجوری رفتار میکنن ک ادم میمیونه

خب تو اطرافیان شما پیش نیومده قرار نیس بقیه م شبیه شما باشن

تو یه تاپیک از درامد همسرم گفتم

بخدت انگ اختلاس و فساد ک نزول زدن بمن

بابا پ غلطی میکنه ادم ح میزنه

تورو سننه؟

اولش نرفتم تاپیکتو بخونم کامنت هارو دیدمرفتم دیدم دو روز پیش تاپیک زدی خواستگار پزشک دارم دوستم معرف ...

دوستم پیشنهاد دادن بله درسته ولی من گفتم نیان اسمش روشه خاستگار من نه دیدمشون ن میشناسمشون به دوستم گفتم من یه نفر رو دوست دارم و نامزد هستم دوستم معرف بودن و گفتم من کسی دوست دارم دیگ تمام شد فقط صحبتش شد و ازم سوال کرد همچین آدمی هست دوست صمیمیم هم ک نبودن  فقط خانواده ها میدونستن ما هم دیگر دوست داریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میگی نامزد دارم و خاستگار راه میدیم تهش میشه همین

عزیز از دیروز تاحالا دارم میگم صحبتش شد ولی من گفتم که نمیخوامشون اسم خاستگاری بیان اومد اما اوکی نداریم و اصلا هم ن ارتباط گرفتم باهاشون نه اومدن خونه 

ما دوس بودیمتو دوستی اسممو تتو زدسه شنبه هم تعویض پلاک وقت گرفته بزنه بناممولی خب برا بعضیا غیر قابل ...

ایشون دروغاش خیلی تابلوئه وگرنه اینکه آدم نامزدش یه ماشین براش بخره اصلا هم غیر طبیعی نیست من خودم خاستگارم که قصدمون ازدواجه اصرار داره برات ماشین بخرم خودم قبول نمیکنم ولی این که بگی نامزدمه و شب قبلش با یکی دیگه قرار خاستگاری بذاری نرمال نیست

عزیز از دیروز تاحالا دارم میگم صحبتش شد ولی من گفتم که نمیخوامشون اسم خاستگاری بیان اومد اما اوکی ند ...

شما تاپیک زده بودی قبول کنم یا نه؟ بعد فرداش نامزدش ماشین زد به نامت این دوتا هیچ جوره بهم نمیخوره. یا واقعا راست میگی و نامزدت نمیدونه یواشکی دنبال یکی از اون بهتری یا کلا تاپیک فیکه که در دو صورت باید بهت تسلیت گفت

والا بخدا یجوری رفتار میکنن ک ادم میمیونهخب تو اطرافیان شما پیش نیومده قرار نیس بقیه م شبیه شما باشن ...

خب اینجا عقده و کمبوداشونو باید خالی کنن دیگه

من صبح تو یه تاپیک بودم درمورد نفقه که تو عقد تعلق میگیره یا نه

گفتم اکه تمکین نکرده باشی تعلق نمیگیره چون خودم رفتم میدونم

یه بیشعور نفهم اومد نه من نفقه گرفتم ۱۴سال پیش برام ۲تومن بریدن

هرچی بهش میگفتیم امکان نداره تو گوشش نمیرفت

دیگه آخر به فحش کاری رسید ب من میگفت تو چون نفقه نگرفتی میسوزی

گفتم خب احمق چرا باید بگیرم من برگشتم سرع زندگیم شوهرمم اونقدر خرج کرده ک بخوامم طلاق بگیرم دنبال نفقه و مهریه نباشم

اینجا همه خود درگیری دارن

اصلا از خوشیات نگو که میترکن

متاهل🩷🍃
ایشون دروغاش خیلی تابلوئه وگرنه اینکه آدم نامزدش یه ماشین براش بخره اصلا هم غیر طبیعی نیست من خودم خ ...

آدم درست میگم اسم و صحبتش اومد ولی من ندیدشون چون فقط میگفتم نامزدم دوست دارم مهندس ک گفتم جوابم منفیه بابا خوشش اومده بود ازش دکتره هم ک اصلا نیومدن خاستگاری رسمی دوستم گفت دکتر هست و فلان جا درس خونده منم گفتم دکتر نمی‌خوام از شما هم مشورت خواستم 

وقتی نامزدی باید نامزدت دنبال کار خونه و مقدمات باشه و تو هم منتظر باشی و خودتم کار داشته باشی میگم هم رشته من هستن و هر جفت مون اشتراک زیاد داریم یهو ک عقد نمیکنن 

خب اینجا عقده و کمبوداشونو باید خالی کنن دیگهمن صبح تو یه تاپیک بودم درمورد نفقه که تو عقد تعلق میگی ...

شما وقتی نشون کرده باشی و قول و قرار عروسی گذاشته باشی هر شب خاستگار راه میدی؟ این طبیعیه؟ 

دوستم پیشنهاد دادن بله درسته ولی من گفتم نیان اسمش روشه خاستگار من نه دیدمشون ن میشناسمشون به دوستم ...

اوکی فقط تاریخشو بخون حرفیه که خودت زدی عزیزم به من ربطی نداره ولی خب دیگه....!

متاهل🩷🍃
خب اینجا عقده و کمبوداشونو باید خالی کنن دیگهمن صبح تو یه تاپیک بودم درمورد نفقه که تو عقد تعلق میگی ...

احه از خوشی نگفتم بحث درامد بود گقتم اقا انقده

چنااااان حمله کردن ک گفتم اقا هرچی شما بگید

مغز فقیر هیچوقت پولدار نمیشه

من خودمم فقیر بودم قبل ازدواج مغزم خیلی جاها هنوز اذیت میکنه

تورو سننه؟