2777
2789
عنوان

همه پارتنر قد بلند میخوان

69 بازدید | 7 پست

همه پارتنر قد بلند دوست دارم من عوض دوست دارم پسرم قد بلند بشه

یعنی با فخر بگم اینی که دو متر قدشه پسر منه🫠

بعد با اون قد و قواره بیاد بغلم وقتی ناراحته😄

(وی هنوز مجرد است😂)

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
پسر قد بلند، مستلزم داشتن شوهر قد بلنده

ژن قد بلند رو خودم دارم تقریبا 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پسر قد بلند پدر قد بلند میخواد دیگه من به شوهرم میگم اوخی کی پسر منو ناراحت کرده 😂

خودم زنش رو دارم کافی نیست؟

حالا همسرمم بد بلند باشه چه بهتر 😅

چندی ؟ ژن دو طرف باشه دیگه قطعی بلند

۱۷۰عزیزم