یه_آدم_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 6780 عنوان همه پارتنر قد بلند میخوان 69 بازدید | 7 پست همه پارتنر قد بلند دوست دارم من عوض دوست دارم پسرم قد بلند بشهیعنی با فخر بگم اینی که دو متر قدشه پسر منه🫠بعد با اون قد و قواره بیاد بغلم وقتی ناراحته😄(وی هنوز مجرد است😂) اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. 💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔 دیروز | 22:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 7824 پسر قد بلند، مستلزم داشتن شوهر قد بلنده موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
یه_آدم_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 6780 پسر قد بلند، مستلزم داشتن شوهر قد بلنده ژن قد بلند رو خودم دارم تقریبا اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. 💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔
00godfather عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 2095 خب پسر قد بلند پدر قد بلند میخواد دیگه من به شوهرم میگم اوخی کی پسر منو ناراحت کرده 😂
یه_آدم_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 6780 خب پسر قد بلند پدر قد بلند میخواد دیگه من به شوهرم میگم اوخی کی پسر منو ناراحت کرده 😂 خودم زنش رو دارم کافی نیست؟حالا همسرمم بد بلند باشه چه بهتر 😅 اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. 💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔
00godfather عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 2095 خودم زنش رو دارم کافی نیست؟حالا همسرمم بد بلند باشه چه بهتر 😅 چندی ؟ ژن دو طرف باشه دیگه قطعی بلند
یه_آدم_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 6780 چندی ؟ ژن دو طرف باشه دیگه قطعی بلند ۱۷۰عزیزم اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. 💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔