بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه رک حرف بزنم ؟ واقعایتش اصلا اینجوری نبودم خیلی خوب بودم ولی از ی جایی به بعد دیگه همش حس میکنم محبتش حرفاش کلا الکیه بعد همین باعث شد بدم میاد دیگه راحت نباشم نمیدونم چ جوری بگم واقعا اصلا به جایی رسیده چندشم میشه با اینکه دوسششش دارم واقعا دوسش دارم حتی دیگه بوس کردنم همراهمی نمیکنم نیمدونم چرا ....
آغاز این جدا سری ازهرطرفی که باشه نهایتش نهال عشقتون رو به هیزم تبدیل میکنه تا حالا تجربه داشتی که ...
ولی من فکر میکردم رابطم اینجوری بهتر میشه ... اینکه دیگه قید همه چی و بزنم دور خودم گارد بکشم ولی مشکل اینجاست خودش فکر میکنه من دارم ناز میکنم با اینکه واقعا اینجوری نیست من حتی با فکرشم حالم بد میشه
ببین خب تو قطعا یه رفتارایی دیدی ازش که همچین فکری کردی درست میگم؟؟؟
اره ولی اصلا نمیدونم اون رفتار چی بودهه کی باعث اینجوری شدنم شده بعد هرکاری ام میکنم مثلن بوسم نکنه بغلم نکنه فکر میکنه من دارم خودم و لوس میکنم نازمو بکشه با اینکههه واقعا اینجوری نی