2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاشق سوپ شیر و سوپ جو هستم میمیرم براش

😂😂واقعاااا اولین بار یکی میگ عاشق سوپ هستم جالبه برام منم بدم نمیاد خنثی هستم ولی چند وقت یک بار چند ماهی یک بار میخورم 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

من یه آشپزی میکنم آشپزخونه منطقه جنگی میشه 😂

😂😂😂😂وااای بخدا منم اینطوریم اصلا همه چی قاطی میکنم بعد حوصله جمع کردن هم ندارم کلی هم غر میزنم همون کاری نکنم بهتره 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

😂😂واقعاااا اولین بار یکی میگ عاشق سوپ هستم جالبه برام منم بدم نمیاد خنثی هستم ولی چند وقت یک بار چ ...

نوش جانت گلم 💌💌💌

پسر منم عاشق سوپه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
😂😂😂😂وااای بخدا منم اینطوریم اصلا همه چی قاطی میکنم بعد حوصله جمع کردن هم ندارم کلی هم غر میزنم ه ...

😂😂

یه ربع آشپزی مساوی با ۱۲ ساعت جمع کردن آشپزخونه😂

حالا من به شوهرم غر میزنم که چرا نمیای کمک😂

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
اره خدا خیرش بده واقعاطفلی بخاطر من شمال نرفت که تنها نمونم روزاامروز صبح با شرمندگی نون آورد برام م ...

الهی سایه ش همیشه بالای سر زندگیت باشه 😍😍 من ک ندیده عاشقش شدم

[QUOTE=365275271]😂😂 یه ربع آشپزی مساوی با ۱۲ ساعت جمع کردن آشپزخونه😂 حالا من به شوهرم غر میزنم که چرا نمیای کمک...[/QUOTE

اره بخدا همینه هر چیزی یه طرف 😂😂بعدش انگار بمب منفجر شده دیگ حوصله جمع کردن هم ندارم 😆مرداد که کمک نمی‌کنند زیاد فقط میخورن حق دارن ولی دیگ سرکار و ساعت طولانی واقعا دیگ حسی برای آشپزی نمی‌مونه تازه اگه بلد باشند 🤣🤣

الهی سایه ش همیشه بالای سر زندگیت باشه 😍😍 من ک ندیده عاشقش شدم

سرتون سلامت گلم😍♥️

چقد مهربونین شما🫀

اینجا اسم مادرشوهر میاری آدمو تیکه پاره میکنن😂

[QUOTE=365275271]😂😂 یه ربع آشپزی مساوی با ۱۲ ساعت جمع کردن آشپزخونه😂 حالا من به شوهرم غر میزنم که ...

😂😂

طفلی برا صبحونه خودش پا میشه انقدری آروم کار میکنه که من بیدار نشم 😂

فقط هفته اول ازدواجمون بهش صبحونه دادم😂

لامصب خوابم میاد بداخلاق میشم

😂😂طفلی برا صبحونه خودش پا میشه انقدری آروم کار میکنه که من بیدار نشم 😂فقط هفته اول ازدواجمون بهش ...

😂😂آفرین ))ای بابا اره منم صبح ها واقعا حوصله ندارم ۶/۷ صبح بیدار شم صبحانه بدم تازه 😂😂🥲بدتر دعوا میشه

😂😂آفرین ))ای بابا اره منم صبح ها واقعا حوصله ندارم ۶/۷ صبح بیدار شم صبحانه بدم تازه 😂😂🥲بدتر دعو ...

خیلی تنبل شدم

اصلا نمیتونم بیدار بشم

همش خوابم

بدنم سنگینه دارم چاق میشم😂

خیلی تنبل شدماصلا نمیتونم بیدار بشمهمش خوابمبدنم سنگینه دارم چاق میشم😂

وااای منم زیاد نمی‌خورم چیزی بخاطر کم تحرکی چاق دارم میشم الکی حس می‌کنم قرارع برم پیاده روی باز رژیم هم میگیرم قبلا خیلی لاغر بودم هعی 🥲