2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بخرم با این همه پول🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 104 پست
بازم دستش درد نکنه که دوستت داره و برای ارزش و احترام قائله و به فکرته عشقتون پایدار عزیزم مبارک باش ...

بله منکر نشدم نصف بیشتر در آمد یکماهش رو داد منظورم اينکه بیست تومن کار خاصی نمیشه کرد 

به امید روزهای خوش 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزممدست اول بدون اجرتم پیدا میکنی مثلا همین انگشتر من اجرتش شد200 هزار یا گوشواره قبلا گرفته بودم ...

من شوهرم نمیزاره خودمم دلم نمیاد کسی ک طلاش رو فروخته قطعا مجبور شده پولش نیاز داشته‌ انرژی منفی میاد تو زندگیمون 

به امید روزهای خوش 💝

کی شما خریدیدمن سالگرد ازدواجمون شوهرم خرید تابستون 13 تومن اما این سری شد 19 طلا خیلی گرون شده‌

من تقریبا ۲هفته پیش خریدم نه می‌دونی وزن هاشون حتی سوتم که فرق می‌کنه یکی دو تومن میاد رو قسمت بخاطر همین خیلی فرق داره اره خیلی گرون شده تا ۵ تومنم رفت برگشت دوباره

مممممم
ای باباااااااااا باز این‌مردم اومدن صااااف این ثروتشونو زدن توی چشو چال ما خب یذره خاکی باشید چی می ...

نبخدا اینقد خلع دارم و بی پولم نمیدونم به کدوم زخم بزنم 

نمیتونم بدون عذاب وجدان خرجش کنم 

بابا دارم شوخی میکنم اخه ۲۰ میلیون‌پوله خواهرم؟😂😂😂

همون 

ولی تو این بی پولی 

بعضی هام همینم ندارن کلا کوفتت میشه بخدا 

من حتی غذام‌میخورم میگم بعضی ها اینم ندارن بخورن 

بخدا افسردگی گرفتم 😭

همون ولی تو این بی پولی بعضی هام همینم ندارن کلا کوفتت میشه بخدا من حتی غذام‌میخورم میگم بعضی ها این ...

صد درصد همینطوره 

من یچیزی یاد گرفتم الکی خودمو بزنم به دلخوشی نباید فکر کنی بهش وگرنه روحو روانت داغون میشه اونم واسه ی هیچ ما که کاری از دستمون بر نمیاد پس چرا عصابمونم خراب کنیم

صد درصد همینطوره من یچیزی یاد گرفتم الکی خودمو بزنم به دلخوشی نباید فکر کنی بهش وگرنه روحو روانت داغ ...

نمیدونم والا خدا باعث و با نی شو لعنت کنه 

یادمه با ۲۰ میلیون میشد خونه خرید