2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بخرم با این همه پول🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 104 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه نکن طلا بخر بنداز سر و گردنت حدودا 3 4 گرم میشه سرمایه ام هست همین سال بعد دو برابر میشه سعی کن کم اجرت یا بدون اجرت بخری

بعدا از همسرت بابت ماشین ظرفشویی پول بگیر اون کادو برای شخص توعه چرا باید برای وسایل خونه هزینه کنی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

با پول کادو که وسیله خونه نمیخرن طلا بخری بهتر وسیله خونه روبعد چند روز یا چندماه بگو شوهرت بگیره اگه بری وسیله خ.نه بخری موقع کادو دادن دیگه از این به بعد شوهرت واست وسیله خونه میخره

طلای بدون اجرت بخر دست دوم بگردی چیزای قشنگی پیدا میکنی من کلا دست دوم میخرم

منم یا دست دوم یا بدون اجرت

طلا 4.700 بود ی انگشتر 570 سوتی خریدم شد 3 تومن ولی اسمش اینه طلاست تازه بیشتر از یک گرمم میخوره

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
نمیدونم قسطی از کجا بگیرم که سود نکشن روش دیشب به داداشم پیام دادم بینم جایی رو بلده

اکثر مغازه ها قبل ۶ ماه تسویه کنی میدن بدون سود 

بیشتر شه ناچارن سود بکشن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اشتباه نکن طلا بخر بنداز سر و گردنت حدودا 3 4 گرم میشه سرمایه ام هست همین سال بعد دو برابر میشه سعی ...

اره بایا‌ درستم میگی 

اینقد خلع دارم که نمیدونم کدومو پر کنم 

اصلا تو فکر پس انداز نیستم 

وسایلم همه دیگه داره بدرد نخور میشه 

اره والا شوهرم میگه میگیرم ولی واقعا پول نداره همش میگه دستم بیاد میخرم نمیدونم کی میخره

اخه طلا مگه چند گرم میشه که روش حساب پس انداز کنید

مهم آسایش شماس که مادر دوتا بچه اید 

باز خودتون‌میدونید

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
اخه طلا مگه چند گرم میشه که روش حساب پس انداز کنیدمهم آسایش شماس که مادر دوتا بچه اید باز خودتون‌مید ...

والا پیام دادم داداشم ‌اگه قسطی برام بیاره اون 

اینو طلا میگیرم 

اونا نظامین یکم دستشون بازه تو خرید قسطی بدون سود و اینا