2777
2789
ما هم دیشب دعوامون شد من براش قیافه گرفتم مقصر اون بوده فردا هم تولدمه میخام عصر با خواهرم برم بیرون ...

نکنید رابطتون سرد میشه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم

داخل پیام براش نمیره 

تو ایتا یا روبیکا یا ....براش بفرست 

ولی بازم دم شوهرت گرم که همون یه چی هم گرفت

من با آقا پسری آشنا شدم برای ازدواج یه ساله همو میبینیم 

هیچی برام نخریده هیچی 🥲

خاک تو سر من که تو این یه سال ارزش یه کادو نداشتم 

همش هم میگه دوست دارم بدون تو میمیرم و....

یه سوال خدا سر انگشت هر کسی رو با اون یکی بندش متفاوت کرده بعد چطور ممکنه همه مردا یه اخلاق داشته با ...

عزیزم تجربه میگه هیچ مردی حوصله خوندن این متن بلند بالارونداره

مشخص نیست سرچی هم دعواکردی

باید به مردا یاد بدی خودت ازش بخواه بخدا بلد نیس

ما خانم ها کوهی از احساسیم 💔

بلاخره مدام داریم بهشون توجه میکنیم خب ارزش یه کادو رو داریم 

ولی دیشب تو مقصر نبودی خوب کاریش کردی بلاخره تو خیلی هواش رو داری از زن بودن و خونه داریت و...خیلی هواشو داری.

عزیزم تجربه میگه هیچ مردی حوصله خوندن این متن بلند بالاروندارهمشخص نیست سرچی هم دعواکردی

تجربه کی ؟ چی؟ مردا ها کلین ولی دلیل نیس که این قضیه روی همه صدق کنه دعوامون هم تو تاپیک قبلیام گفتم

ما خانم ها کوهی از احساسیم 💔بلاخره مدام داریم بهشون توجه میکنیم خب ارزش یه کادو رو داریم ولی دیشب ت ...

قربونت برم من 

میدونم ولی ممکنه تو خانوادش ندیده باشه تو مادر بچه هاشی باید یه روندی رو تو زندگیت تو بوجود بیاری