2777
2789
اصلا این کار رو نکن نابود میشید یا درجا جواب بدید از لطف یا خوبیتون یا احترامتون محرومشون کنید یا کم ...

به نظرت راهکاری وجود داره؟

مشکل من اینه که سر چیزای کوچیک و رفتار بد آدمایی که اصلا شاید سال بعد این موقع نبینمشون حرص میخورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا شما سرتو گرم کنی افکارت کم میشه؟منم نابودم حالا کاش فکرام مهم بود امروز سر کار وسط افتتاحیه یک ...

کم نمیشه یهو وسط کار به خودم میام میبینم کلی وقته تو فکرم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

[QUOTE=365302617]روح و روان آدم با عبادت و نماز خواندن و زیارت رفتن آروم میشه [/QUOTنماز هیجده رکعت هست 

ذهن و روح انسان هم به همین زمان احتیاج داره در روز 

پس نماز بخون هم عبادت کردی هم مدیتیشن نمی‌خواد پول کلاس هم ندی

به نظرت راهکاری وجود داره؟مشکل من اینه که سر چیزای کوچیک و رفتار بد آدمایی که اصلا شاید سال بعد این ...

اره 

سعی کن مواظب رفتارت بیشتر باشی 

مثلا 

میگی میترسم فکر کنند بخاطر شیرینی بود 

سری بعدی که خوراکی بود تو از اون موقعیت دور شو 

یا خودت خوراکی ببر بزار توی جشن باشه 

این مورد برای منم پیش اومده 

اگر کسی حرف بهت زد 

همون که بی محلی بکنی جوابشو دادی 

گاهی هم لازمه جواب داد اگر لازمه تو هم جواب بده 

اگر نتونستی در همون لحظه ج بدی 

بعداً جواب کم لطفیشو بده 

اره سعی کن مواظب رفتارت بیشتر باشی مثلا میگی میترسم فکر کنند بخاطر شیرینی بود سری بعدی که خوراکی بود ...

ممنون مهربون 

یه سوال دیگه 

یه همکار دارم که کاملا بی دلیل رفتارش از صد شد صفر و حتی دیگه سلام هم نکرد 

منم یکی دوبار رفتم که سر صحبت رو باهاش باز کنم 

حتی غرورم رو شکوندم و بهش گفتم که چیزی شده من کاری کردم و ازم ناراحتی اما جوابی نداد

حالا با همچین آدمی چجور رفتار باید کرد