2777
2789
عنوان

ابراز احساسات همسرم😍👇

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا نمیتونم یعنی دست خودم نیست با اینکه نه تولد نه روز زن کاری نمیکنه البته کلا رو مود این چیزا ...

منم اوایل همینطور بودم خودم شاغل بودم پولم داشتم دلم نمیومد ولی بعد چند سال ازش متنفر شدم که چرا بهم اهمیت نمیده تمام مردا میدونن ما خانما چقدر خوشحال میشیم دلشون نمیخواد

گناه من سادگی بود .
😂😂😂من که گفتم اصلا تبریکم نگو دوس ندارم😅ولی امروز بی بی چکم مثبت شده🥲باورم نمی‌شه منم دارم به ج ...

مبارکه🥰🥰😍🍭آخی🥳🥳

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

به نظرم بعضی خانم ها خیلی این روز هارو بزرگ میکنن

همه این روز ها صرفا برای اینه که آقایون از ما تشکر کنن و حتی به یک آغوش گرم و بوسه از سرمون دعوتمون کنن و تمام🥲

اینکه بعضیا انتظار طلا و ...دارن فقط خودشون رو اذیت میکنن

زندگی رو هرچی آسون تر بگیریم آسوده تریم 

ومن شوهرم از توی باغچه برام یکدونه گل بچینه هدیه بده جوری خوشحال میشم که انگار خونه بهم داده:))

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️

من تبریکم نمیگه در واقع اعتقادی به مناسبت نداره🤣

بیا خواهر تو نیستی😂 شوهرم مناسبت میگه هست ولی الکی زن ها رو خودشون گذاشتن روز پدر میگه چیزی نخر تولد میگه ی روز دیگه خلاصه بگم هرچیزی رو ی طوری میپچونه

دیشب دخترم یواشکی تو گوشش میگه بابا شب یه دسته گل بخر ولی شیرینی نیار دیگه، کیک شب یلدا بزرگ بود 😂

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

اشکال نداره عزیزم با این چیزا خودتو اذیت نکن شاید کسی دوسمون نداشته باشه ولی خودمون که میتونیم خودمون رو دوست داشته باشیم خودت امروز یه کادوی قشنگ برای خودت بخر 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه تو زندگی برات کم نمیزاره و بهت وفاداره اشکالی نداره اکثر مردا اینجورین  مناسبتا براشون مهم نیست گول اینستارو هم نخور که به خدا اکثر مردا به زور و دعوا میان جلو دوربین یا اصلا از سورپرایز شدن زنشون بیخبرن🤣🤣🤣

کادو و تبریکی هم که خودت بهش یادآوری کنی چه لذتی داره ؟ عوضش اگه میتونی خودت یه جشن کوچیک بگیر برای خودت کادو بخر اونو هم دعوت کن 😆😆

اگه تو زندگی برات کم نمیزاره و بهت وفاداره اشکالی نداره اکثر مردا اینجورین مناسبتا براشون مهم نیست ...

مرسی عزیزدلم🫠🥰 حس کردم بیشتر ب خودم اومدم

لااااااایک ننننکنییید لدفن