2777
2789
عنوان

درس ریاضی معین کرمی خوبه

60 بازدید | 7 پست

کسایی که استفاده میکنن من از اول سال هیچی ریاضی نخوندم.اگه فقط دوره آمادگی نهاییشو شرکت کنم در کنارش فرمول بیست هم اگه برسم استفاده کنم میتونم نتیجه بگیرم برای امتحانات ترم اول؟

تجربه ای داشتید بگین لطفا

چندمی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهم

ارع تدریس کرمی خوبه کمک درسی هم خیلی سبز سطحش بالاست و ب نظر من قابل فهم تر

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

معین کرمی فوق العاده س حتما ببین با نظم پیش برو و تمرین داشته باش قطعا 20 میشی

اخه من شنیدم دوره های سالیانه ش خوبه

نمیدونم دوره آمادگی نهاییشم برام جواب میده ایا؟اونم واسه منی ک صفرم

دوره آمادگی نهاییشو استفاده کردی تاحالا؟نتیجه میده؟

من نرسیدم کلاسا رو شرکت کنم و اصلا ریاضی نخوندم از اول سال ی چند هفته‌ای میشه دارم با کلیپای سال قبلش پیش میرم تا اینجا که خوب بوده