2777
2789
عنوان

کلینیک لاوین

45 بازدید | 15 پست

سلام کسی کلینیک لاوین کارساکشن غبغب کرده راضیه؟؟من چندروز دیگه وقت ساکشن دارم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه اوه چقد گرون،بخیه هم داره؟مگه غبغبت زیاده؟

نمیدونم تاجایی ک میدونم بخیه نمیزنن جزیرس کلینیکا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
پیشاپیش مبارک باشهبعدش بیا بهم بگو راضی بودی یانه منم تو فکرشم انجام بدم

😫😫بالارو خوندی گلم 😞دوتاناراضی دیدم اینجا یکی زده رگشو پاره کردن یکیم گفت شدیدا بیمسولیتن😔کاربلدنیستن خیلی میترسم اخه من هرچی سرج زدم هیچی نبود وقت گرفتم بعد دیدم

😫😫بالارو خوندی گلم 😞دوتاناراضی دیدم اینجا یکی زده رگشو پاره کردن یکیم گفت شدیدا بیمسولیتن😔کاربلد ...

نه چیزی من ندیدم

مگه پول بحساب کلینیک واریز کردین؟احتمال کنسلش نیست تا خیالت راحت بشه بعد بری؟

نه چیزی من ندیدممگه پول بحساب کلینیک واریز کردین؟احتمال کنسلش نیست تا خیالت راحت بشه بعد بری؟

بله واریز کردم گفتم بیانه بزنید فلان مبلغ تا ثبت بشه براتون😞منم زدم الان میبینم ناراضی داره درصورتی که قبلش کلی تحقیق کرپم سرچ‌زدم هیچی نبود

بله واریز کردم گفتم بیانه بزنید فلان مبلغ تا ثبت بشه براتون😞منم زدم الان میبینم ناراضی داره درصورتی ...

حالا دلتم چرکین نکن برو حضوری هم ببین هم مراجعه کننده ها هم برخورد پرسنل چون هر جراحی اندکی عارضه برای افراد داره

حالا دلتم چرکین نکن برو حضوری هم ببین هم مراجعه کننده ها هم برخورد پرسنل چون هر جراحی اندکی عارضه بر ...

🥲😭ترس دارم شدید