2777
2789
عنوان

از مادر شوهرم متنفرم

295 بازدید | 18 پست

البته الان از اون اتفاق گذشته ولی دو سال پیش ک بچم ۱ سالش بود و همه چیزو توی دهنش می‌کرد آخرین مسافرت شمال رو با مادر شوهرم و خواهر سوهرم رفتیم 

اونجا بچم هی توی خاکا مینشست من حرص میخوردم مادر شوهرم بهم میگفت بزار باری کنه چیزیش نمیشه از اونطور شوهرم هم همینو به من‌میگفت منم زبونم کوتاه می‌شد 

یا خر اشغالی پیدا می‌شد بچم‌میزاشت دهنش مادر شوهرم میگفت چیزی نیست بچه باید یه ذره میکروب رو‌بخوره شوهرم هم تکرار می‌کرد 

از اون طرف آب شمال خوردنی نیست باید آب معدنی میگرفت ولی چون شوهر احمق من پول نداشت و با خرج مادر شوهر اومده بودیم مادر شوهرم خسیس بازی در آورد و آب معدنی نخرید و کفت همین آبا خوبه از آب لوله بهش آب بده 

بعد ک برگشتیم اصفهان بچم تا یه هفته اسهال و استفراغ شدید گرفت حتی آب توی دلش بند نمیشد پاهاش سوخته بود از بس بیرون روی داشت خدا لعنت کنه مادر شوهرم رو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدیمی ها نظرشون همینه

وقتی بچه ات خاک بازی می‌کنه برو بغلش بکن بیارش کنار ،نه اینکه صبر کنی و بگی وای توی خاک ها نره وای آشغال دهنش نکنه 

اصلا نباید گوش بدی بقیه چی میگن

چطور قبول کردی وقتی شوهرت پول نداره برید سفر

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

وقتی شوهرت پول نداشت‌نباید سفر میرفتیهرچند شاید حریف این روانی ها نشدیمنم از مادرشوهرم و شوهرش متنفر ...

اره حریفشون نشدم ولی الان مادر شوهرم رفته شوهر کرده دیگه خداروشکر شوهرم باهاش بد شده الحمدلله

اره حریفشون نشدم ولی الان مادر شوهرم رفته شوهر کرده دیگه خداروشکر شوهرم باهاش بد شده الحمدلله

چند سالشه،؟؟

از شرش راحت شدی

چند وقته ازدواج مجدد کرده

از کجا پیدا کرده طرفو

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵