2777
2789

من دو هفته پیش مریض شدم و بعدش شوهرم مریض شد و هفته پیش تازه که خوب شده بودم که یروز صبح بیدار شدم دیدم قفسه سینم درد میکنه حدسم این بود ماله ورزشه دیگه خونمو تمیز نکردم

امروز شوهرم زنگ زده مامانم میگه میخواد بیاد خونمون منم گفتم شرایطمو دیدی که من ۲ هفتس خونمو جارو نزدم میگه مامانم گفته هیچکار نکنید😐

میگم نمیشه بابا زشته من روم نمیشه میگه چطور مامانت میاد زشت نیست(من حالم بد بود مامانم اومد بهم سر زد ظرفامو شست)هر چی بهش گفتم ادم با مادرش رودروایسی نداره ولی با بقیه داره

خلاصه که حسابی دعوا کردیم ولی اخرش گفتم اگه بیاد من میرم خونه مامانم اینا که مجبورش کردم با این حرف بگه نیاد

اخه من خودمم روم نمیشه خونم کثیف بعد میشناسم خودمو بیاد که نمیشه من دست به سیاه و سفید نزنم

بخاطر عصبی شدن و اینکه رفتم یه کوچولو اشپزخونه رو مزتب کردم بدتر شدم و هر چی مراعات کرده بودم خراب شد😔

یاد اون کلیپه افتادم تو اینستا میگفت الان میخوان حمله کنن بهم خبر میدن اونوقت یعده هنوز سر زده میرن خونه دیگران😂

مادرشوهرم گفته به خانمت نگو من دارم میام هیچکار نکنه😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.