2777
2789
عنوان

هدیه ی روز زنم ک روزم باهاش شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 48 پست

جداشو حق و حقوقتو ار حلقومش بکش بیرون مرتیکه رو

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این‌همه کارا چرا دلت راضی به طلاق نیست؟

واکنش خانوادم-حرف مردم-بابام مستاجره جایی ندارم باید خونه جدا بگیرم ک پشت سرم کلی حرف درپیاد تازه نمیدونم بابام قبول میکنه یا ن

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

علت طلاق چیه چرا میخاد طلاقتون بده

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
عزیزم توکل کن بخدا ان شاءالله هرجی خیره برات پیش بیاد مگر رفتی قهر که رفته درخواست داده

ن نشستم خونه گفت اگه میخای بزار زن دوم بگیرم جدا نشیم تو بهم آرامش نمیدی اون بده منم گفتم عمرا

واکنش خانوادم-حرف مردم-بابام مستاجره جایی ندارم باید خونه جدا بگیرم ک پشت سرم کلی حرف درپیاد تازه نم ...

اگه نمی خوای طلاق بگیری 

تو دادگاه مقاومت کن و به قاضی بگو قصد طلاق اصلا نداری با تمام بدی های شوهرت 

برو مستقل شو انقدر وابسته مرد بی همه چیز نباش

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
علت طلاق چیه چرا میخاد طلاقتون بده

تفاهم نداریم همش بحث داریم مقصرم خودشه جلوی همه انقد دعواهای بیخودی جلو همه راه انداخته میشناسنش بهم خیانتم کرده میگه تو پاکی خوبی ولی من با تو آروم نیسم درکم نمیکنی ی درصد بهم محبت نمیکنه تو مدتی ک زنش شدم همیشه تنها بودم هروقت حرف میزدم وسطش میگفت ساکت شو چقد حرف میزنی

تفاهم نداریم همش بحث داریم مقصرم خودشه جلوی همه انقد دعواهای بیخودی جلو همه راه انداخته میشناسنش بهم ...

خدا به دلت آرامش بده خیلی سخته برای یه زن که از طرف شوهرش دوست داشته نشه

ان شالله که مشکلات حل بشن 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜