2777
2789
بی مهر نیستن خانواده شوهر من میگن دختر ازدواج میکنه باید بی مهر بشه نسبت ب خانوادش نمیدونم چرا خودشو ...

چ غلطا..ب همسرت رو نده...نمیگم زندگیتو تلخ کن ولی برای ی سری داشته ها باید جنگید..ی جوری رفتار کن اگه دوروز دیگه ب مشکل خوردی روت بشه مشکلتو ب پدرو مادرت بگی..بهت نگن برو بچسب ب همون شوهری ک بخاطرش قید مارو زدی.ی عمر واستون زحمت کشیدن ک حالا ی نفر بیاد واسه دیدنشون براتون امرو نهی کنه؟

چرا.حق داره.بعضی مردها فهمیده ان گیر نمیدن زنه هم رفت و آمد خودش و داره ولی قانون میگه بی اجازه ی مر ...

خب همین منم دنبال مستقل بودنم این آقا محدود میکنه 

شده سرکار بوده از خونه بهش زنگ زدن کار و ول کرده بخاطر مادر و برادرش اومده  

من انقد زحمت خانوادم نمیکشم  فقط میگم هروقت دلم خانوادم خواست ببینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول زندگی مشکل بوده و درست نشده اومد گفت دیگه ب من مربوط نیست اما جور دیگه اذیت هاش شروع کرد مثلا ...

عزیزم واقعا سخته شرایطت

خدا بهت صبر بده و به شوهرت عقل بده

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
چ غلطا..ب همسرت رو نده...نمیگم زندگیتو تلخ کن ولی برای ی سری داشته ها باید جنگید..ی جوری رفتار کن اگ ...

من تلخ نمیکنم اون تلخ میکنه 

چون میگم رفت آمد باخانواده ام میگه شما ادمای بی ناموس بی غیرت هستید 

بخاطر بچم مجبور شدم وگرنه عمرا میموندم .نمیتونمم یک عمر غر بشنوم

میدونم عزیزم ادم مادر میشه دست و پاش بسته میشه

انشالله خیلی زود ورق برمیگرده

والا من باشم عمرا با اون ادم‌ازدواج کنم البته من پسرم ولی احترام به طرف مقایل باید دو طرفه‌باشه باید احترام و ارزش قائل بودن معیار ادما باشه حالم بهم میخوره وقتی بحث از این میشه که ادما بخان همدیگرو محدود کنن اخه این ازدواجه یا زندان؟

خب نزار از همین الان اینجوری کنه تو هم بگو ب شرطی قبول میکنم ک خونه مادرت اینا هم فقط با من بری و فق ...

میگم ببر مستاجر دوساعت پدر من دوساعت پدر شما

بهش برخورد گفتن اجاره خونه رو بده اینجا دوتومن میدم جای دیگه دوتومن پیدا کن

میگم تو ب برادرت میرسی میگه برادرهای من بچه ان 

میگم خب مادر پدر سالم دارند اما محبت میکنی میری منم حق دارم ی روزای مادرم نیاز داشت برم 

مادر پدر من حتی به پسرشون کاراشون نمیگن کاراشون خودشون میکنن میدونم بامن کاری ندارن  اما از جواب های بی منطقش سیر شدم یعنی حق ندارم ب عنوان زن ی روز دلم خواست بگم تنها برم خونه پدرم

والا من باشم عمرا با اون ادم‌ازدواج کنم البته من پسرم ولی احترام به طرف مقایل باید دو طرفه‌باشه باید ...

چند بار تو بحث گفتم من زندانی ام مگه

بهش برخورد 

میگه زندان نیست زندگی همینه 

من تمام شرایطم افکار قبل ازدواج گفتم و همه رو اوکی داد بعد عروسی این رفتارهاش شرکت کرد 

الانم میگن من نمیخاستمت پشیمونم حتما دختر هست ک هفته ای ۲ ساعت قبول کنه تو زن زندگی نیستی 

چیکبار کردی درست شد ؟حتی قبول نمیکنه مشاور بیاد

یه جاهایی جلوش وایسادم

یکمم خودش تغییر کرد

من هفت سال و نیمه ازدواج کردم

چهارسال بعد از عروسیم باردار شدم. .اول صبر کردم یکم ادم بشه

یه جاهایی جلوش وایسادمیکمم خودش تغییر کردمن هفت سال و نیمه ازدواج کردمچهارسال بعد از عروسیم باردار ش ...

من متاسفانه زود بچه دار شدم 

جالبه ب من میگه تو با کلک اومدی باردار شدی ک جاپات سفت بشه 

بدم اومد واقعا بهش هم گفتم من همیشه کلکم گردن میگیرم تا آخر عمر نگه‌ میدارم

من متاسفانه زود بچه دار شدم جالبه ب من میگه تو با کلک اومدی باردار شدی ک جاپات سفت بشه بدم اومد واقع ...

خب عزیزم با زبونت جلو حرفاش وایسا

مثلا هروقت گفت کلک زدی جاپات سفت بشه بگو مگه پسر رییس جمهور بودی؟