2777
2789
عنوان

نامزدم میگه دیگه بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 95 پست
ریشه مشکل ایشون ربطی به سن نداره بحث مهاجرت به خارج اومده وسط طرف سنش هم بالا بود دچار تردید توی راب ...

خب مشکل منم همینه چیکار کنم منم رشته تحصیلیم جوریه که میتونم بعدا برای ارشدم برم خارج ادامه تحصیل بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی گفت افتخاره اصلا ربطی نداره هرکی که موقعیت ازدواج داره میتونه ازدواج کنه ازدواج کردن که به سن نیس ...

چرا عزیزم خیلی به سنه . سنت کم نبود 4 تا آدم دیده بودی 4 تا رباطه دیده بودی توی نامزدی رابطه کامل برقرار نمیکردی انقدر بچگی نمیکردی  الکی هی فاز میگیرین به سن نیست . چرا به سنه که یه پسره 23 ساله حالشو کرده حالا میخواد بره خارج پیش خودش میگه مگه خر از الان بیفتم توی زندگی کلی پیشرفت بریا خودش در نظر گرفته . قبول نمیکنه از این سن کم بیفته توی مشکلات زندگی . یه ذره دیدتو وسیع کن . آره ممکنه توی 30 سالگی هم خطا کرد ولی نه انقدر بچگانه

یعنی برم یه روانشناس خوب پیدا کنم توی شهرمون بعد برم پیشش

اره راهی نداری دیگ 

خانواده ها میدونن؟ میتونی از مادرت هم راهنمایی بگیری ولی چون رابطه داشتی نمیدونم عکس العملشون چطوریه 

اونو بله خانوادش نباید قبول میکردن خودش هم نباید انقدر کامل رابطه برقرار میکرد چاره اش مراجعه به روا ...

الان من دنبال راه حلم که حل بشه مشکل بنظرتون بریم پیش مشاوره پیش ملا یا یک هفته کلا باهم بیرون نریم حرفم نزنیم چیکار کنم

اره راهی نداری دیگ خانواده ها میدونن؟ میتونی از مادرت هم راهنمایی بگیری ولی چون رابطه داشتی نمیدونم ...

خب منکه به خانوادم بگم رابطه داشتم اونا منو میگشن بعدشم میگن باید همین الان برین عقد کنید خانواده هامون نمیدونن

الان من دنبال راه حلم که حل بشه مشکل بنظرتون بریم پیش مشاوره پیش ملا یا یک هفته کلا باهم بیرون نریم ...

پیش ملا نه 

صد درصد پیش مشاور برو 

یک هفته بیرون نرفتن چیزی رو حل نمیکنه فقط پاک کردن صورت مسئله ست ریشه مشکل باقی میمونه

نمیدونم پس دوست داشتن من چی. یعنی یک سالی که باهم بودیم چی رابطه ای که من داشتم چی احساساتم چی هیچی ...

اسی جان نوش دارو بعد مرگ سهراب فایده نداره نامزدی یعنی شناختن طرف مقابل نه داشتن رابطه تقصیر خودته طعمتو چشیده دیگه دلشو زدی خود کرده راتدبیر نیست

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

حالا دیگه کاریه ک شده باید دنبال راه باشیم

انقدر عادی جلوه ندین تورو خداااا یعنی چی کاریه که شده با مشاور رفتن هم چیزی درست نمیشه دخترونگیشو از دست داده کم چیزی نیست بخدااا

هوف لعنت به این زندگی نامزدممم میدونم یه مشکلی داره که همچین کارایی میکنه اونم منو دوست داره میدونم ...

نداره دوست نداره اگه داشت تا بعد ازدواج بهت دست نمیزد اسی انقدر احساسی نباش یکم عاقل باش